reklama

Styczeń 2015

Pękam.
Tak się obżarłam kluchami z serem, że ważę chyba ze 100kg :-P
W ogóle cycki mi tak wyrosły, że musiałam sportowy stanik założyć, bo w normalnym już nie wyrabiam.
Teraz od razu mi wygodniej.

Idziemy niedługo do znajomych na kawę, dzieciaki się pobawią, a my w końcu zobaczymy jakieś dorosłe twarze hehe

reklama
A ja miałam właśnie taki mega skurcz ze aż usiadłam z wrażenia....takie coś mnie jeszcze nie spotkało a skurcze przepowiadajace mam już od dłuższego czasu....

Alecta ja jak myje głowę w umywalce i pochylam się yo cycki mi zatykaja pół twarzy :P się wtykaja gdzie ich nie proszą :P
Zazdroszczę wyjścia, mnie tylko czeka wyjście do plazy do empiku :/

Dagi ja pierwsze skurcze dostałam w 17tc teraz tylko więcej i mocniejsze :D ważne ze juz prawie koniec z tym :D

To ja w 23tc miałam takie ze wstawalam w nocy bo ból taki był.

To już końcówka. Skurczy bedxie coraz więcej, o będą coraz bardziej boleć. Niekoniecznie będą od razu prowadziły do porodu. Ale tak niektóre kobiety mają. Niektóre do samego porodu nie widzą co to skurcz u innych dużo wcześniej dają o sobie znać.
Dopiero jak będą regularne można zacząć się martwic ;) a później, cieszyć :P

Mmmmm zaczyna pachnieć w chacie bigosem :D a taką dobrą kiełbe kupiłam fo bigosu ze żałuję że więcej nievexielam, usmazylabym w kominku :D

Ostatnia edycja:
Wzielas trzy czy trzecią? Bo zwątpilam. Ja tez to miałam tylko ze mi.gin kazał aplikować dwa dni czekać i znów aplikować znów czekać 2dni i dał dwa opakowania, po jednym dalej mnie swedzialo.

Tyle miałam rzeczy do zrobienia a robota w ogóle mi dziś nie idzie :( jsk krew z nosa... Dobrze ze bigos tak naprawdę robi się sam bo i jego by nie było :P

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi, ale bym zjadła takiego bigosiuku....ummm...ja za to robie lasagne. Na święta dopiero zacznę coś pichcic jak mój T będzie miał urlop. Jeszcze tylko w pon idzie do pracy i dwa tyg urlopu. A jutro wybieram się na taki świąteczny niemiecki kiermasz, z białą kiełbasa, piernikiami i ozdobami świątecznymi i kolegami w tle....:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry