reklama

Styczeń 2015

reklama
O odpuszczaniu jeszcze bym nie mówiła ale przynajmniej poprawa, i dziś poczułam zapach tego psikotka do nosa co mi tesciowa dała. Super pachnie :) szkoda ze tylko 2x2 psikam ;)

McPearl wszystkiego najlepszego dla Mikiego!
Doggi dobrze, że Ci już lepiej :-)

Ja wczoraj rozmawiałam z pediatrą i mi powiedziała, że mój katar to nie koniecznie typowy katar tylko taki obrzęk w nosie, który utrudnia oddychanie i, że często na końcówce się to zdarza.
I faktycznie z Tymkiem na końcówce też tak miałam, że nos zapchany, a smarkać za bardzo czym nie ma i tylko normalne krople pomagają.
Ona sama mówiła, że we wszystkich 3 ciążach to miała.

Dzień dobry:) ja właśnie się ocknelam i teraz musze robić wszystko w tempie expressowym, bo o 11:30 mam angielski. A nie chce mi się w ogóle....musze jeszcze do fryzjera się zapisać bo przecież mam na głowie juz sama nie wiem co...Miłego dnia dziewczyny:)

Hey, zostawić Was ns pół dnia wczorajszego i miałam 17 stron do nadrobienia :) Byłam twarda i godzinkę poświęciłam :)

McPearl wszystkiego naj dla Mikołaja :)

Doggi dobrze, że już lepiej. Ty tak nie szalej w domu bo rzeczywiście człowiekowi głupio, że o 11 jeszcze w wyrku leży :)

Co do tematu polepszaczy smaku to ja tam wszystkie stosuje bo lubię ich smak :) Jednak vegete stosuje Natur i jak patrzę po składzie to rzeczywiście jest naturalna...chyba...

Co do chłopów to ja nigdy nie wyreczam w jego obowiązkach ale bardzo długo czekać nie muszę. Za to moja sąsiadka jest mistrzynią. Wczoraj byłam u niej i mówię, że mogłaby okap umyć, na co ona, że absolutnie bo czeka na męża aż wróci z delegacji na święta bo oststnio ją ochrzanił, że okap porysowała jak myła.

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi głupio mi się przez Ciebie zrobiło i pościerałam kurze, odkurzyłam i zaraz podłogi umyję :-P
Jutro Ł jedzie na nocne strzelanie to nie będę musiała nic robić :-P
Młody robi sobie maraton chyba i od około 10 minut biega wokół stolika i strzela do Minionków :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry