reklama

Styczeń 2015

Bada :zawstydzona/y: Nie zdążyłam jeszcze wątku wizytowego nadrobić a nie lubię pisać o sobie jak nie nadrobię. Zaraz się za to wezmę :)))

Agulqa jeżeli chcesz mieć zdjęcia do przeglądania w rękach to lepiej papier matowy co by odcisków nie było widać. Jeżeli zaś włożysz sobie do albumu to bierz błyszczący bo kolorki i obraz ładniejszy :) Co do mycia garów to bardzo dobre podejście :))) U nas zmywara więc co najwyżej prozę o wyłożenie lub wstawienie naczyń. Na szczęście to robi od razu :)

reklama
Przy odrobinie czas nadrobię was ;-) Bugos ugotowany, farsz na uszka też zrobiony. Jak wrócę wrzucę go do lodówki a jutro od rana uszka lepię i robię kapuchę z grochem, pieczarkami i farsz do pierogów. W piątek rano lepię pierogi. Ja w tym tygodniu nie sprzątałam.... Normalnie wstyd jak cholera ale nie mam kiedy, teraz tylko podlogi zrobię i tyle. W piątek posprzątam i wieczorem na masaż i spokój już... Tylko na zakupy ostatnie świąteczne w przyszłym tyg pójdę z listą :-D Dzisiaj u małego tv wieszać chłopaki będą , w poniedziałek najpóżniej będzie fotel i wszystko będzie prócz zasłonek, imienia nad łóżkiem i dywanikiem ale to w styczniu.... :rolleyes2:

Alecta ja tez robie :-P
Mlodemu pudelka na *******ki z motywem pilki
Siostrze i jej lubemu jakas skrzynke zamykana mieszczaca format a4
Kumolowi koncze pudekko na herbaty
I sis ł nieby szkatulke mam zrobic...

Takxwlasnie mi ske wydawalo ze blyszczacy ma lepszw kolory a wszystko od razu w ramke lub album

Agulqa ja mam tylko nadzieję, że paczka mi szybko przyjdzie, bo zamówiłam tam też szerokie pędzle i gąbki do tapowania no i farbkę, która będzie mi przy tacy potrzebna.
Tacę mam i leży już rok w pokoju, nie miałam co z nią zrobić aż dzisiaj mi się nasunął pomysł.
Tylko, że bez tej farbki nie ruszę:-p

Ja się cieszę, że z jedzeniem chociaż na Tymka mogę liczyć.
Teraz siedział i jadł zupę porową i co chwilę do mnie wołał "mamusiu pychota, mamusiu pyśna ziupa":-)

:-) jej zima w toku, ale zmarzlam, musialam zawiezc psa do weta na zabieg bo trawa w ucho mu wlazla i pod narkoza musza wyjac i tak 120 zl w plecy:-\ ale ja tak nie lubie jej zostawiac moja rozpieszczona sunia, jak ona przezyje dziewczynki to nie wiem:-)

Przypomniała mi się właśnie anegdota związana z moją sis i Jennifer Lopez ;) przypomniało mi się bo własne na stars tv leciała j.lo

Były to czasy gdy Icha miała około 8 lat i.ona zawsze lubiła przekręcić co nieco.

W tv leci j.lo i'm waiting for tonight
Tak jej wpadło w ucho ze później pół dnia chodziła i to nucila pod nosem ;) Hahaha ona gUpia jest Hahaha, i tak w końcu zaczęła śpiewać na całego ta piosenkę tylko ze w jej tekście zamiast "i'm waiting for tonight" znalazło się "i'm fucking tonight" jsk ja sobie przypomnę tą mała dziewczynkę z wyglądem aniołka,blond loczki i różowe policzki i se śpiewa i'm fucking tonight ze śmiechu myślałam że się udusze :) do tej pory leje z tego

Zrobiłam sobie soku świeżego. Szklanka do picia a syf w całej kuchni! Nie podlozylam koszyka na odpady, wszystko pospadało na blat. Do tego sok się przelał i wylało sie trochę. Jakaś dzis roztargniona jestem :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry