reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeszcze nie wiem jak to jest mieć synka mamusi, pewnie bede tak samo myśleć :-)

Masakra, dziewczyny oglądają Kubusia i hefalympy i co... Poryczałam się gdy mama Lumpka się znalazła hehe :-P

Alectanja to w ogole Cie podziwiam bo dla mnie cale to tapowanie to czarna magia :-(
Tyle filmikow ogladalam i jakos noc ladmego mi z tego nie wychodzi

Laydeek to juz 3trymestra
Masz prawo nie ogarniac swiata :-P

Ja mam nadzieję że Stachu nie będzie taki przytulasny zbytnio i msminsynek :/ ola i Tomek nadrabiaja miłością i przytulaniem za całą rodzinę. A najlepszy ze T taki przytulasek nie był nigdy do rodziców nie przychodził do łóżka żeby się poprzytulac (brat T do tej pory chodzi za Doris i moei "mamusiu królowo moja, posmyraj mnie po pleckach") a do mnie cały czas się klei ten mój stary ciągle się przytula "no przytul się, no daj buziaczka" Grrrrrr a ja tego nie lubię.... Spoko raz na jakiś czas ale tak ciągle brrrrr ile można

Agulqa co Ty to przecież proste, robisz tylko tap tap tap, schnie i kolejna warstwa farby tap tap tap ;)
Ja najczęściej tak szklane rzeczy maluje, ale te gąbki są też fajne do malowania drewna zamiast zwykłych pędzli, bo fajnie słoje widać albo do cieniowania, ale to już te malutkie :-)

Megami powiem Ci, że dla matki chyba łatwiej mieć córki:-p

to u mnie młodszy taki tulas, wczoraj jak mnie zaczął całować,później Piotrka a Antoś mu uciekł,bo gdzie tam brat go będzie całował :-p to m mówi do Mikołaja,że musi sobie znaleźć całusna dziewczynę,bo mama na pewno by z nim nie wytrzymała :-D w takim sensie,że mój m też bardziej przytulaśny ode mnie ,ja niekoniecznie to lubię,a jak juz to na moich warunkach ;-)
oczywiście całusy dzieci to inna sprawa :happy:

reklama
Dziewczyny mam glupie pytanie, jak jest z Wasza wiara w glupie sny? Tak mnie ten wczorajszy sen o wypadajacych zebach zestresowal ze mam humor do dup.... przez to. A najlepsze jest to ze chyba sam sie nakrecam, bo sen byl zabawny mialam w planie umyc zabki pieknie i wlozyc na miejsce i isc dalej balowac na dyskoteke jak za mlodych lat:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry