reklama

Styczeń 2015

Hej wam... Kurde już mnie wkurzyli u lekarza moja kolej już dawno na usg a muszę czekać na ktg bo doktor po 30tc wymaga to ***** chyba trzeba było powiedzieć po ostatniej wizycie że na następną wcześniej bo jeszcze ktg... I teraz czekam a spieszy mi się... Eh bardziej mnie te wizyty męczą niż ciąża -_-

AZA jak tam sprawa z teściowa?

Mcpearl najlepszego dla Mikołaja ;-)

ALECTA fajnie ze zakupy porobione ;-) super są te bony też myślę co by kupić :-D

Ja byłam takim dzieckiem że bez kija nie podchodz żadne buziaki i przytulaski :-P Nina za to kocha wszystkich co mnie strasznie wkurza bo ma tulic tylko mnie :-D :-D

Jezu jakie to ktg głośne :O

reklama
Mój to był przytulas...teraz już trochę mu przeszło. Kurcze, jaka jestem zmęczona. Niby nic takiego, zwykłe zakupy...ale 3 siaty z tego wyszły. Biedra, Lidl i w mieście. Do tego przegląd mojego autka. Przyszłam, powiesiłam pranie, schowałam zakupy, a czuję się jakbym nie wiem co robiła.

Doggi, to ja tak mam z kotem. Żeby się upomnieć o wejście do domu rano łapami mi mazia po szybie w salonie. Ciągle czorna.

Co do snów to sama nie wiem...staram się podchodzić do tego z dystansem. A dzisiaj śniło mi się, że mam słabą hemoglobinę ;-)

Stokrotka, mnie sie milion razy śniły wypadające zeby! Fakt, ze kiedyś nosilam aparat i w śnie te zeby mi wypadają przy ściąganiu aparatu. Ale przestałam juz zwracać na nie uwagi.

Doggi, no to masz śniegu tyle ze spokojnie na sanki możesz sie bujnac :P

Ja nie wierzę w nic czego nie można udowodnić albo chociaż pomacać więc w sny też nie ;-)

Ja też nie lubiłam się przytulać itp, ale u mnie w domu też czegoś takiego nie było za bardzo.
Tzn wszystko z umiarem :-P
Za to moje dzieciaki to takie cycochy.
Nikola uwielbia się przytulać i całować, Tymko trochę mniej, ale mamusi nie odmówi nigdy :-D
No i młody dobrze wie jak mnie podejść jak czegoś chce :-P
Tu się przyznaje, że miękka jestem...

Odebrałam Niksona z przedszkola.
Tymko z tej wycieczki wrócił z guzem, bo tak się cieszył na jej widok, że w poślizg wpadł i miał czołowe zderzenie z podłogą.

Aaaaaa gdzie ten kurier zaraz się pokicham z tego wszystkiego!

A pies siedzi i mnie pilnuje, łazi za mną krok w krok!

Załączniki

• 1418222490466.jpg
    1418222490466.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry