reklama

Styczeń 2015

Ja tez bylam z mezem, zreszta sama nie dala bym rady. Ja rodzilam 22h, a polozna moze przychodzila raz na godzine na chwile, czy nawet nie. A jak cos sie dzialo to em po nia szedl.

reklama
Gdyby nie on to bym chyba tam ryczala non stop z bolu, a tak wchodzilam do wanny, on mnie woda polewal - polozna pokazala jak. Spal na fotelu na porodowce.
Nie wiem moze jak sie ma wykupiona polozna to jest inaczej, ale u mnie w szpitalu jak sie nic nie dzialo to polozna szla do siebie i gadala sobie z innymi.

Ja pamietam jak sie wstydziłam gdy po zabiegu lyzeczkowania miałam cala pościel we krwi. To wtedy maz poszedł po salowa i poprosił o wymianę. A ja tylko beczalam i przepraszalam.

I apropo położnej. Właśnie z tego względu takową chce wykupić. By była przy mnie non stop.

W moim mieście nie ma już możliwości wykupienia sobie położnej. Dobre czasy minęły.

Dziewczyny - pomóżcie na poniedziałek starsza córka ma mieć przebranie OWCY na jasełka. Co tu wymyślić ja z tym mało kreatywnych. Pomocy!!!!

Laydeek ja tam nie oceniam bo kazdy lepiej wie czego mu trzeba :-)
Ja czuje sie lepiej gdy ł jest blisko chocby na usg u gina, gdy to on czeka za drzwiami przy przymeciu do szpitala itp
Inne kobiety np obecnosc meza stresuje, kazdy ma swoje racje i prawa z ktoeych korzysta
Natomiast gdyby mi dowalil ze nie idzie bo to ochydne i jak mnie pozniej bzyknie to by mial gwarancje ze juz nie bzyknie czy pojdzie czy nie :-P

Hej z rana. Mam nadzieję, że dalej to będzie dobry dzień.

Chodzę wqu.na jak osa...młody oczywiście jak zawsze z ubraniem się robi kłopot. później mówi, że pupa go swędzi. Wczoraj też. Czy to znowu owsiki??? Oby nie bo się nieźle wpienię.
Pytam pani w przedszkolu cy zostały te cukierki z imienin Mikołaja bo miał je rozdać an urodziny tyle że wczoraj go nie było. A ona mi mówi: Wie pani co? Nie było go wczoraj a oni je widzieli i miałam ich akurat 19 to im rozdałam bo nie wiedziałam kiedy przyjdzie. Nosz ch*** jak ona mnie ostatnio wkurza...po pierwsze jest ich w klasie 30 to liczyłam 2x po 30 kilka cukierków w razie W by te panie miały się czym poczęstować, więc nie wiem jak to się stało, że tylko 19 zostało, a po drugie co z tego, że go nie było, a oni cukierki widzieli? Się nie daje i koniec. Dałby sam jakby przyszedł...aż się gotuję w środku

Kasiekz mnie tak bolały gnaty ze spać nie mogłam nie dość ze krzyż, to jeszcze to wszystko poniżej :/ pierwszy raz w tej ciąży tak mnie kości bolały

Karpanna dokładnie na dobre i na złe, nie straszne naszym facetom powinno być to co się dzieje z nami w czasie porodu i po nim

Ciężka noc za mną :( najpierw spać nie mogłam bo mnie strasznie krzyż bolał plus tyłek, krocze i pschwiny tzn konkretnie gnaty :/ a jsk juz zasnęłam bo się jakoś dobrze ułożyłam to o 5tej jakieś skurcze mnie zaczęły męczyć no i do tej pory chodzę zgieta, bo co chwilę coś mnie łapie. Ale cóż mogę powiedzieć 34dni :) a jak wyjdzie mój plan, marzenie itp to i mniej :P

Miłego dnia wam, ja próbuje zrobić i zjeść śniadanie ale bardzo mi to nie idzie przez te skurcze jeść mi się nie chcę

reklama
Karpanna najprościej to do jakiegoś t-shirtu, którego młoda już nie nosi poprzyszywać watę;-)

Doggi mi też coś jeść się nie chcę dlatego zaczęłam dzień od kawy :P

Za to Nikola się obudziła i stwierdziła, że jej brzuszek powiedział, że koniecznie musi zaraz zjeść parówki superbohatera, bo inaczej padnie.
W szoku byłam, bo ona nigdy głodna nie jest, ale trzeba było szybko wykorzystać okazję więc moje dzieciaki już dawno po śniadaniu :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry