• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
alecta, młody dostał tylko 1. a ja nawet nie wiedziałam, że ten mały kawałek plastiku jest taki drogi! :szok::szok::szok: przesadzają z tymi cenami, serio! przecież za taką kasę można o wiele fajniejszą zabawkę kupić :baffled::baffled: nie rozumiem tego.

Dzień dobry :-)

Dopiero o 11 wstalam :szok: Teraz idę dokańczać śniadanko i siadam robić pierogi.

Kurcze piękne te choinki, ile żywa wytrzymuje? Bo u nas w domu w sumie to ciepło jest.... Żeby nie padła przed świętami :-D

Tak piszecie o fryzjerach to ja poszłam obciąc włosy (które miałam do połowy pośladków) na krótsze, takie do połowy łopatek i laska tak mi je opierniczyła , że sama lepiej bym to zrobiła... czekałam aż odrosną trochę i poszłam pocieniować sobie na całej długośći u jednego fryzjera u nas i zadowolona jestem :-) Jak byłam młodsza to równie długie włosy ściełam od razu na boba :-D:-D:-D Ja wam mówię, dosyć już nakombinowałam w życiu z włosami, wszystkie kolory na głowie miałam (no prócz zieleni, niebieskiego, rózów itp :-D ).

agulqa, no ja niestety nie kupiłam przeźroczystego słoika tylko taki:
WP_20141213_002.jpg

i zastanawiam się jak to będzie wyglądać. ale daję to rodzinie, więc wybaczą. ważne, żeby było dobre :-D:-D:-D

Załączniki

• WP_20141213_002.jpg
    WP_20141213_002.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 42
Jezyk mi nie ładnie w czarnym :-) A wiele pasemek ładnie wygląda na czarnych włosach bo fajnie odbija. Ja z natury szatynka więc.... Ale spoko, zacznę farbować jak siwe będą oby jak najpóźniej :-D

Musze naszemu "pierwszemu dziecku" czworonożnemu kupić prezent ;-)

Ommmommm dobre śniadanko :-)

alecta, ale Tymko będzie miał radochę! fajne są. młody ma takiego zielonego jakiegoś. nie znam się ;-). ale normalna jego cena to było 60 zł, co jest dla mnie nie do pojęcia (po rabacie i przecenie 30 zł, więc ujdzie).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry