• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Cześć wieczornie

Co do obliczania terminu rozwiązania najdokladniejszy jest kalkulator gdzie wpisuje się poza datą ostatniej @ długość cyklu, bo dużo jest takich ze piszesz kiedy ostatnio był @ i tyle a wiemy ze różnie to bywa i te uogolnione di 28 dni dla mnie nie działają bo mój cykl trwa 36 dni, ale najlepszy to jest raku gdzie wpisuje się datę owulacji, wg niego mam na 26 stycznia a wg okresu 14 styczeń

W ogóle jestem paralitka, jak ja dziś się na schodach wyrżnęłam?! Walnelam krzyżem o kant schodów mam siniaka na pół pleców a ból taki ze siedzieć nie mogę :/

My chcieliśmy się zmieścić w 2014 roku, żeby mieć dzieci rok po roku;) Ja mam standardowy cykl więc problemu nie ma z wyliczeniem. Wychodzi 3 styczeń;)

My się tak łapiemy na 13-16 stycznia. Chciałabym w męża urodziny 21-go ale chyba się nie da ;-) a nie chcieliśmy drugiego końcowo-rocznego dziecka bo jest zdecydowanie gorzej później w przedszkolu czy szkole. To dziecko ma ciężki początek. Nasz syn po 1,5 roku chodzenia do przedszkola przestał za mną płakać...

reklama
Doggi bidulko, ostrożnie :)

Też chciałam być w końcu letnią mama, miałam być czerwcową, ale cóż :) byle by nie koniec grudnia! Zawsze to później dziecku łatwiej, juz mam jedno z końca roku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry