reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Maya klikasz na ktorys u nas suwaczek tam cie pokieruje jak robić. potem gotowy link kopiujesz i w ustawieniach swoich w edycji podpisu ( lub sygnatury ) wklaejasz, zatwierdzasz i juz :) niema za co :)

reklama
Witam się u ja sobotnie.

RenataT współczuję ci tych problemów ze snem ja to bym mogła spać spać ale już od 8 ola "dzień dobly mamusiu, śtawaj, jaśno jeśt nie ma nocy już" :)

Witam nowe mamuśki :)

Witam sie popoludniowo!!
U mnie niestety poranek zaczal sie od wymiotow syna:no:, pewnie wirus ze szkoly przyniosl bo wczoraj dostalam list ze szkoly ze dzieci chore a do szkoly przychodza!!!!!. No i moj sie zalapal najwidoczniej:wściekła/y:.
Nadal brak jakichkolwiek wiekszych objawow, wizyte mam na 17 maja juz nie moge sie doczekac:happy: mam nadzieje zobaczyc juz serduszko. Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!!!

Witam serdecznie
Chciała bym zaprosić mamy ze śląska jeśli takie tu są ;)
na sesje zdjęciowe swoich pięknych brzuszków jak i narodzonych już maluszków.
7-8 msc ciąży jest najlepszym okresem na takie zdjęcia :biggrin2:
jest to też dobry czas na rezerwacje terminów sesji niemowlęcych, gdyż takie maluszki najlepiej wyglądają na zdjęciach kiedy jeszcze większość swojego czasu przesypiają tj. od 5-14 dnia życia :)

Zapraszam również do oglądania moich prac na stronie..
https://www.facebook.com/pages/Iwona...12564335507806

Każda sesja może być również prezentem dla nowo narodzonego dziecka,
a zdjęcia pamiątką dla dziadków czy chrzestnych.

Zachęcam do polubienia i śledzenia różnych promocji
Wszelkie pytania proszę kierować na maila lub telefonicznie. :-D
Pozdrawiam

Hej :) u nas w rodzinie to większość córek i pojedynczy synowie :D
Nawet nie myślałam co bym wolała...
Chiński kalendarz u mnie się sprawdził w 50% :)

Czesc dziewczyny :)
Jakis czas temu z mezem zaczelismy starania o maluszka - drugiego, mamy juz 2 letnia coreczke. @ powinna byc 7-9 maja, na szczescie nie nadeszla ( i oby juz sie nie pojawila przez najblizsze kilka(nascie) miesiecy;) !) testowalam dzisiaj rano, i jesli mnie oczy nie myla - jest druga kreska! Powtarzam test w poniedzialek, jesli kreska bedze wyrazniejsza, to bede kolejna styczniowka :) (przypuszczalny termin porodu 15 stycznia wg obliczen)
Pozdrawiam! ;-)

HolyKate trzymam mocno kciuki! Ja mam termin wg moich obliczeń na 14 stycznia u mnie kreski dorodne juz są i były przed terminem @ ale to dlatego że mam długie cykle bo aż 36 dni

Cześć dziewczyny :-) ja dziś nie mam czasu,byłam na mega zakupach,a teraz szykuje jutrzejsze urodziny mojego synka,biszkopt już ostygł za chwilę będziemy przekładać bitą śmietaną i dekorować ;-) do tego jakieś sałatki i porządki,ale chłopcy mi pomogą w sprzątaniu.
A wam jak mija dzień?
Witam nowe mamusie :happy:

A jeszcze miałam się pytać mamuś,które już rodziły-jak u was lekarze liczą termin porodu-bo u mnie każą się sugerować terminem om-czyli data om+7 dni i 1 rok minus 3 miesiące,czyli u mnie 8.042014+1 rok i 7 dni wychodzi 15 stycznia.Bo na grudniówkach dziewczyny sobie liczą kiedy mają owu lub z pierwszego usg,a lekarz mi tłumaczył,że po pierwsze każde usg ma inne ustawienia,a po drugie dziecko rośnie indywidualnie i u różnych kobiet w tym samym czasie może być różna wielkość dzieciątka .Ale się rozpisałam:-p

Ostatnia edycja:
dziekuje i gratuluje fasolki! :)))
Chyba kupie lepszy test, bo obecny mam z tesco (niestety innych nie mieli online), a czytalam opinie ze moze nie wykrywac ciazy. No nic, nadal mam jakas iskierke nadziei, bo na @ sie nie zapowiada :)

reklama
Do góry