reklama
heja. booooziu. co za noc. znowu budzielm sie co chwila, zasnac spowrotem nie moglam no i 5.30 i ja juz nie spie na dobre.
Mi z tego kalendara wychodzi teraz dziewczynka. Ale wg tego samego Kalendarza, Oskar tez mial być dziewczynką.
Mi plec obojetna z lekka. Chociaz nie powiem ze fajnie byloby by teraz corke miec.Taka odmiana.Ale chlopaka tez bede sie cieszyc. Najwazniejsze dla mnie to jest zeby nie powtorzyla sie historia jak przy Filipku... chociaz przez to on jest taki wyjątkowy, jednak wolalabym drugi raz przez to nie przechodzić.
Moje cycuchy sa jak kamienie. mam wrazenie ze coś je od srodka rozsadza. Jedyna pociecha ze urosły. i widac z daleka ze biust ja mam
Wesolo mi tak nie bedzie jak ja w kreacje na chrzciny chrzesnicy sie nie zmieszcze.. przez te cycuchy.
Mi z tego kalendara wychodzi teraz dziewczynka. Ale wg tego samego Kalendarza, Oskar tez mial być dziewczynką.
Mi plec obojetna z lekka. Chociaz nie powiem ze fajnie byloby by teraz corke miec.Taka odmiana.Ale chlopaka tez bede sie cieszyc. Najwazniejsze dla mnie to jest zeby nie powtorzyla sie historia jak przy Filipku... chociaz przez to on jest taki wyjątkowy, jednak wolalabym drugi raz przez to nie przechodzić.
Moje cycuchy sa jak kamienie. mam wrazenie ze coś je od srodka rozsadza. Jedyna pociecha ze urosły. i widac z daleka ze biust ja mam
Dzien dobry wszystkim..ja po pracy dopiero tyle co zjadlam sniadanko i gotowa do snu 10 meczacych godzin w pracy za mna ..tylko jak tu zasnac przy szalejacej 2 dzieci plus dziecko tata..hmm cycuchy mnie bola ale nie az tak zebym spac nie mogla ..a co do jakies specjalnej ochoty na cosik to nie mam jem jakos normalnie no tylko wstret do slodkiego ,ale mialam podobnie wczesniej wszystko mi sie wczasie rozkreci ,jak narazie dolegliwosci specjalnie ciazowych brak (tylko cycuchy troche)..mam nadzieje ze to nie jest zaden zly znak
..a tak na marginesie dziewczynki przypomnijcie mi nie co jak sie suwaczki robi..z gory dziekuje i milego dnia zycze..
McPearl
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-) Witam nowe stycznióweczki.
Ja starałam się zaplanować płeć wg książki chłopiec czy dziewczynka, ale mój organizm mnie chyba trochę w ciula zrobił odnośnie czasu owulacji i nie wiem czy udało się nam tą dziewczynkę spłodzić ;-) wg Chińskiego kalendarza niby wychodzi dziewczynka ale się okaże za ok 4 miesiące. Tzn. mam nadzieję, że wszystko jest ok i będzie mała zdrowizna. Nieważne czy chłopiec czy dziewczynka.
Moja mama, która jeszcze nie wie o ciąży powiedziała mi wczoraj, że okropnie wyglądam, hehe
Jak na razie ciąża nie dodaje mi uroku...
Ja starałam się zaplanować płeć wg książki chłopiec czy dziewczynka, ale mój organizm mnie chyba trochę w ciula zrobił odnośnie czasu owulacji i nie wiem czy udało się nam tą dziewczynkę spłodzić ;-) wg Chińskiego kalendarza niby wychodzi dziewczynka ale się okaże za ok 4 miesiące. Tzn. mam nadzieję, że wszystko jest ok i będzie mała zdrowizna. Nieważne czy chłopiec czy dziewczynka.
Moja mama, która jeszcze nie wie o ciąży powiedziała mi wczoraj, że okropnie wyglądam, hehe
Jak na razie ciąża nie dodaje mi uroku...reklama
Witam wszystkie mamy styczniowe. Postanowiłam również dołączyć do forum. Do tej pory byłam jedynie czytelniczką. Wczoraj zrobiłam test i wyszły wyraźnie dwie kreseczki. Staraliśmy się od 6 cykli i wreszcie się udało. Termin wstępnie na 15 stycznia, ale jeszcze u lekarza nie byłam, zamierzam wybrać się ok. 6-7 tygodnia. W poprzedniej ciąży byłam w 6 tyg. i już serducho pięknie biło
Pozdrawiam wszystkie oczekujące.
Pozdrawiam wszystkie oczekujące.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 2 tys
- Wyświetleń
- 105 tys
- Odpowiedzi
- 7 tys
- Wyświetleń
- 368 tys
- Odpowiedzi
- 0