reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Za marzenia nie karają :-D mnie też się marzy dziewczynka,ale się nie nastawiam-trzeciego kawalera też z radością przyjmę :tak: u nas w rodzinie dziewczynka to jak wygrana totka

reklama
A przytyłam tylko 12 kg i 9 przy porodzie samym poszło ;) ale teraz będzie inaczej :( bo juz czuje ze przytyłam i wielkie uda dostałam :(

A slyszalyscie o kalendarzu chińskim planowania płci? U mnie z ola się sprawdziło i z kim nie rozmawiam to tez ponoć 90% skuteczności, teraz mi laseczka znów wychodzi ciekawe czy się sprawdzi ;)

bada.m ja w zabobony nie wierzę, np jak dziewczynka to matka ma wielki rozległy brzuch a ja miałam wąską wystające piłkę i malutki do końca był nawet mimo iż spuchłam okrutnie ze wszystkich jakie słyszałam to tylko z lodami się sprawdziło ;)

U mnie w chińskim powinnam urodzić 2 córki,a mam 2 synów,teraz wychodzi też dziewczynka- więc może u mnie działa to na odwrót

bada.m mi też najpierw nie wyszło bo źle przeczytałam odnośnie wieku zaznaczasz ile lat masz ukończone w chwili poczęcia nie rocznikowo i mi wtedy pykło ;)

Pierwszy raz komuś się nie zgadza ;) należysz do tych 10% ja chciałabym bardzo znów mieć dziewczynkę ale nie wiem jakoś nie sądzę żeby była wydaje mi się ze dziad będzie (choć poprzednio tez byłam pewna że będzie chłopiec i bardzo się zdziwiłam jak na usg mi powiedzieli ze laseczka oleczka)

No oczywiscie, ze nie karaja za marzenia haha, jak bedzie chlopczyk tez bedzie radosc, wazne by bylo zdrowe;-).
W czasie staranek podczytywalam posty jak zaplanowac plec, co ja nie wyprawialam, kurcze glowa mala jak to przypomne:blink:, w koncu rzucilam to w cholerke bo i tak przez te dwa lata nic nie wychodzilo wiec zdalam sie na los, no i w cyklu ktory spisalam na straty wyszedl KTOSIK!!!!!:happy:

reklama
Do góry