reklama

Styczeń 2015

Piszecie o mdlosciach, zachciankach a ja kurcze nic, cycuchy bola ale najbardziej jak rano wstaje z lozka:tak:. Co do pracy to ja tez pracuje fizycznie osiem godzin na nogach, ciaglego chodzenia po hali, ale juz powiedzialam o ciazy i postawili mnie na stanowisko gdzie pakuje ubrania dla klientow, ktorzy robia zakupy online, a krzeslo mi bedzie sie nalezalo od 12 tyg ciazy ( dopiero od tego tygodnioa traktuja powaznie ciaze):no::no::no:, paranoja. Wiec jeszcze troche ibede miec krzeselko:-)

reklama
Aaa i w pierwszych dwoch ciązach zeby mi sie posypały.w drugiej to byl nawet pierwszy objaw. a teraz?? 28 kwietnia mialam wyrwany korzen po zebie. bo mi napuchlo.. wyglądalam jak " bo zupa byla za slona" a komunia pierworodnego za pasem.

obym tylko nie urosla znowu do rozmaru 48-50 :) bo drzwi waskie do domu mamy :) a bokiem wchodzić tez bedzie ciezko.. bo nie wciągne brzucha :0 to tak bm chciala najbardziej :)

To witam w grupie:-)
z synem tez nie mialam zachcianek, nie dojadalam po nocach, zadnych wymiotow nie bylo czasami jakiej delikatne mdlosci ale pamietam wzielam gume do zucia i jak reka odjal:happy: , fajnie ale ze wzgledu na ograniczona liczbe usg tutaj (tylko 2 w ciagu 9mcy) to idzie oszalec od tego myslenia czy wszystko ok.:-(

Ja jem normalnie ale zachcianek nie mam, w pierwszej ciąży tylko rytuał o 22.30 lody z czekoladową polewą z Mcdonald ;) a w ok 8miesiacu śniadanie to był lód big milk straciatella litrowa cola a na drugie ciałka z kruszonką :D

Doggi słyszałam opinie,że jak się w ciąży wcina lody to będzie dziewczynka :-) i u Ciebie się sprawdziło

maksika ja w pierwszej ciąży wymiotowałam 3 miesiące,a w drugiej 6 miesięcy,zbaczymy co mnie teraz czeka :-p i też nigdy nie jadłam w nocy,ja w ogóle nie jem po 20

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry