reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej dziewczyny :))

tak nieśmiało się już tutaj dołączam. Test pozytywny (bardzo blady, ale jest! :)) termin z własnych wyliczeń na 5 stycznia, także zabawy sylwestrowej nie będzie :) to moje drugie maleństwo. Na 22 maja mam wizytę u lekarza, wtedy będę wiedziała więcej co i jak :)))

Witam Was drogie mamusie ! Czas tak szybko leci :) Juz sa stycznióweczki , a dopiero co ja zobaczyłam na tescie dwie kreski ! Zycze Wam Udanych wizyt i oczywiscie rozwiazana ! Pozdrawiam Mama czerwcowa 2014 !

Witam serdecznie to ja sie dopisuje ,ciaza potwierdzona jak narazie 2 testami ,termin mniej wiecej na 13.01.2015 ,niesadzilam ze jest juz styczniowek tak duzo :)cos o mnie ,jestem nowa na tym forum mam juz 2 coreczki 9 i 5 lat i teraz zupelnie nieplanowana niespodzianka..najgorszy dla mnie moment na ciaze ale jak to moj S powiedzial damy rade:)...krotko dlaczego..mieszkamy w UK moj maz mieszka w Walii dostal tam przeniesienie oferta byla znakomita wiec czemu nie ,w grudniu kupilismy tam dom a ja tu zostalam by dokonczyc swoja nauke i dzieci rok szkolny ,w zeszlym tygodniu mialam pierwszy dzien stażu a przeprowadzke planowalismy na sierpien ,niestety w zwiazku z ciaza zmuszona bede zostac ciut dluzej ,nie moge przerwac tu stazu bo tam mi nikt nie da kontynuacji co bylo w planach ...i tak jestem tu sama ja pies dzieci ciaza i staz :(,ale ciesze sie ze jest cos takiego jak forum to jak duzo kolezanek z podobnymi problemami bynajmniej tymi ciazowymi...

Witaj maya31 w grupie zawsze raźniej. Ja tez jestem sama, mój R pracuje za granicą, co kilka tyg zjeżdża więc jak wróci będę już w 7 tc. Coś za coś niestety:(

hmmm nie mam pojecia jak sie robi te suwaczki po latach sie nie pamieta albo problemy z pamiecia:confused:,jak narazie brak dolegliwosci nie liczac bolacych piersi i czasami lekkich ciagniec w podbrzuszu...ale u mnie to sie chyba rozhusta za jakis czas tak mialam w poprzednich a pozniej to juz usciski do konca z toaleta wrrr..dodam ze mialam podtrzymywane tamte ciaze i zakonczyly sie cieciem ,wiec tu bedzie automatycznie cesarka to juz wiem napewno ..teraz skoro jest juz taka niespodzianka to byle sie utrzymala juz lykam duphaston(kontakt z gin przez tel) bo jest w pl a ja tu ,a tu to masakra jesli chodzi o sluzbe zdrowia i ciaze dopiero po 12 tyg sie interesuja nawet jak jest zle ich odp to natura ..ale musze sie umowic na wizyte u polskiego ale przyjmuje w niedziele co druga ..ale sie rozpisalam hmm oczywiscie was podczytalam od pierwszego postu :) a zaraz nocka w domu dla psychicznie chorych uwwww az sie boje bo to pierwsza nocka 10 godzin ..Demollka2 w sumie dziela nas 4 godziny jazdy ja jestem w Anglii on w Walii to widujemy sie co weekend chyba ze pracuje wiec co wolny weekend ..wspolczuje mieszkac tak na odleglosc ..taka odleglosc..

Ostatnia edycja:
Witajcie Ewusia i Maya :happy2:

Ja test robiłam wczoraj ,a krecha taka gruba i tłusta jak kontrolna,mam nadzieję,że to dobry znak :-D a dziewczyny ze Staraczek 2014 pisały,że rzadko kiedy widuje się takie krechy,możecie sobie wyobrazić moją radość z tych słów

reklama
Do góry