reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

jej ale tu tempo pisania hehe jutro pewnie bede miala sporo do przeczytania czekam teraz na mojego S powinien sie wyrobic zanim pojde do pracy..:) a co do kreseczki na tescie pierwszy test robiony we wtorek wyszedl plusik i tak pionowa taka ciensza kreseczka ale jest dla pewnosci dzis popoludniu inny tescior i dwie grube czerwone..

reklama
A ja muszę sobie chyba tarczyce zbadać, coś mi organizm szalał jeszcze przed ciąża...
U mnie też grubasna krecha na teście :)

Mi został jeszcze jeden,więc zrobię go w niedzielę lub poniedziałek,bo więcej dzieci nie planuje :happy2: więc trzeba zużyć
Jak takie grubasy nam wyszły to musi być dobrze :-)
Ja wszystkie hormony zrobiłam w tym cyklu dla swojego spokoju i u mnie wszystko ok.

Mi właśnie blada kreska wyszła. Ale trochę wcześnie też robiłam. Też mam jeszcze jeden teścik to z rana jeszcze pyknę ;-) jak na razie objadam się pistacjami:-D

Witam sie wieczorkiem!!!
Ja wlasnie po pracy. Zmeczona ale juz weekend, hurra.:-) Piszecie o testach ja zrobilam w 26dc i na tych tanich wogole nic nie bylo, potem cos przeczuwalam ze jednak powinno cos byc kupilam ten drozszy i II krechy. :-D:-D:-D

Witajcie nowe mamuski!!!! Ciesze sie ze jest nas juz spora grupka i oby tak zostalo.

heja.

padam, ale zasnąć nie moge ;/

ja robilam 3 testy. w 20 dc i byla jedna krecha, a w 33 dc krechy dwie. ale w miedzy czasie " dorobilismy" druga kreske :)

Bylam dziś z chlopcami w wesolym miasteczku. Oskar kierowal Autodromem nawet. Boziu... szaleniec.
za 9 dni komunia Filipa. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... zejde na zawał z tego stresu. Przyjecie robie w lokalu, ide na gotowe..a stresa mam jakbym musiala sama szykowac jedzenie na 30 osób. ( mialo być 48 ale zagranica nie dojedzie ).
Zeby bylo ciekawiej.. chrzciny sama robilam, bez pomocy mamy, teciowej czy babci.. wszystko bylo dopiete na ostatni guzik i nawet ja mialam pasnokcie pomalowane :) a teraz stres mnie zjada. to chyba objaw starosci.

Hey,
witam nowe mamuśki!!!
U mnie na obu testach grube krechy. Jutro robię betę i progesteron a za tydzień powtarzam betę aby zobaczyć jak rośnie. Mnie piersi przy żadnej ciąży nie bolały tylko zawsze byłam ospała i teraz znów bym cały czas spała.
Co do komunii to moja sąsiadka robi w niedzielę i moja lodówka pełna jest przygotowanego wstępnie żarcia.
Jeśli chodzi o pracę to ja muszę szybko iść na L4 gdyż pracuję fizycznie i do tego przy ołowiu.

Ostatnia edycja:
Ech te komunie :) moje córy jeszcze małe, ale na sama myśl mi słabo. Bardzo chętnie bym to odcięła od tego całego szaleństwa :)

i te zachcianki... Ja na ogół słodkolubna, ale teraz tylko na slone mam chęć... Może to przez lekkie mdłości.

reklama
Ja znowu zachcianek niemam jeszcze. w pierwszej ciązy zarlam jablka i smzone ziemniaki. w sumie to wszystko i ciągle zarlam, ale na widok jablek lub tych ziemniaków to gotowa bylam do gardla skoczyc. Zarlamnie jadlam.. bo to dalekie od normalnego jedzenia bylo.
w drugiej ciązy mandarynki i zelki. oooooooooooooooooo... na samą mysl mialam slinotok. w 3 herbatki owocowe. caly styczen tylko herbatki pilam. moglam nie jesc.. jak herbatka sie skonczla jedna a drugiej nie bylo to gotowa bylam pobić.. bo jak to?? herbatka mi sie skonczyla??

teraz nic. wszystko jest ok.. nic nie smierdzi, niczego sie niechce. chociaz nie.. szczypior ze smietaną.. o booooziu.. jakie to pyszne jest. No zjadlabym sobie.. ale potem efektownie koldra moze do gory sie unosić.

Do góry