Żelka ok, ale to co napisałaś dalej nie wyklucza mojej teorii z całowanie po dup.kach.kach chodzi o to ze nie oczekuje od lekarza ze będzie miły i ja też nie będę, ważne jest to żebym była zdrowa ja i dziecko i to ze się mną zajmie i będzie znał mój przypadek. Ja poród miałam lekki i szybki ale ciążę miałam bardzo złą i miałam bardzo miłą lekarke która w żaden sposób mi nie pomagała gdy jej mówiłam ze bardzo puchne i buty mi żadne nie pasują to mi odpowiedziała z uśmiechem "tak bywa w ciąży" a to były początki zatrucia...
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Żelka myślę,że tak,będą się przejmować moją blizną-trochę o tym czytałam i różnie to bywa i wcale nie ma znaczenia jak dawno była poprzednia cesarka
agus ja w obydwóch poprzednich szłam dopiero jak minął 7 tydzień,bo u mnie lekarze tak mówią,że nie ma co za wcześnie przychodzić,ale teraz jak wytrzymam do 6 to będzie cud
a i przypomnij mi ile jesteś w ciąży ?
agus ja w obydwóch poprzednich szłam dopiero jak minął 7 tydzień,bo u mnie lekarze tak mówią,że nie ma co za wcześnie przychodzić,ale teraz jak wytrzymam do 6 to będzie cud
a i przypomnij mi ile jesteś w ciąży ?Żelka
Doggi rozumiem teraz Twoją postawę. Z kolei ja na samym początku ciązy poszłam do super fachowca, bardzo chwalonego w mieście, ordynatora. Potwierdzić ciąże. Zapisałam się na nfz. Na wizycie powiedziałam że test pozsytywny itd itd, zbadał mnie wszystko ok. Bardzow czesna ciąża. Mówie że mnie troche brzuch pobolewa, tak dziwnie. No to ten Bach skierowanie do szpitala, ciąża zagrożona ... 5 milionów hormonów i ciągle na obchodzie że źle siedze, źle leże, źle patrze i zaraz poronie! ...Dramat. Na usg zapomniałam sie ze stresu wysiusiać, to zaproponował żebym sie załatwiła do zlewu!!!! Oczywiście ciąża była bardzo wczesna, nie zagrożona, wypisałam się ze szpitala na własne żądanie po 2 dniach tej irracjonalnej sytuacji.
Zmieniłam lekarza oczywiście, na takiego co całuje w dupke
i bardzo się mną opiekował - jak mnie złapała jelitówka wieczorem spokojnie odpisywał na smsy, następnego dnia rano zadzwonił sam z siebie czy już dobrze i co ewentualnie robić dalej 
Problem, że teraz strasznie się ceni i nie chce rodzić w szpitalu gdzie pracuje
Zmieniłam lekarza oczywiście, na takiego co całuje w dupke
Problem, że teraz strasznie się ceni i nie chce rodzić w szpitalu gdzie pracuje
Ostatnia edycja:
A,tak btw jak tam dziś wasze samopoczucie? Ja dziś znów przestałam pół dnia, mdli mnie i pachwiny bolą :/ na szczęście brzuch nie ciągnie tak jak wczoraj. Tez macie tak ze możecie spać tylko na jednym boku? Ja tylko na prawym jak się kładę na lewym robi mi się niedobrze, zgaga ciśnie i brzuch boli :/
bada m.
Doggi mnie mdli rano i popołudniu,nie chce mi się jeść,a już najbardziej to na słodkie nie mogę patrzeć,piersi oczywiście,a w nocy się budzę i spać nie mogę,ale za to teraz usypiam na siedząco 

bada m.
u mnie też :-) termin z om będzie na 15.01 , a mój m. jest z 13.01 i cieszy się z prezentu
reklama