reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Ja jeszcze zwolnienia brać nie będę choć pracę mam stresującą. Będą też wakacje :) przetrwam do jesieni :-D
Też trzymam kciuki na nas wszystkie by się żadna nie wykruszyła, a nasze dzieciaczki urodziły się zdrowe i silne.

reklama
Witam mamy styczniowe! gratuluje i życzę Wam spokojnych 9 miesięcy:-)
bada
szczególne gratki dla Ciebie kochana! wiedzialam ,że już Twój czas na malutką fasolkę:-) bardzo się cieszę:tak:

Pozdrawiam wszystkie -mama grudniowa:-)

nic a nic, nawet nie urosły ;)

za to głowa, oj oj oj... może ciśnienie spada, nie wiem

Witajcie.
Piersi mi się robią znów "sylikonowe" jak w pierwszej ciązy, są bardzo bolesne :/
Mdli mnie prawie non stop, mam nadzieje że na mdłościach się skończy, w ciązy z synem nic mi nie bylo przez całą ciąze, żadnych objawów ani dolegliwości, po za piersiami ;)
Do lekarza wybieram się właśnie kolo 20.05 tylko muszę się zdecydować na jakiegoś :) za pierwszym razem w 6 tc nie bylo widac jeszcze serduszka ... za to w ósmym tc pięknie biło :-D

piersi nadal w większej objętości brak, ale to może po big dawce progesteronu, duphastonu. Ja jak już pisałam walczę z chorobą i chyba bardziej źle się czuję przez gorączkę. Mam nadzieję, że fasolka jest silna i jej nie zaszkodzi.

Żelka ja też właśnie myśle nad ginem,bo moja ginka się już dwa razy przeniosła i mam za daleko i muszę wybrać, ale u mnie jest z 10 i każdy ma obłożenie nawet do 6 tygodni oczekiwania i na pierwszą wizytę będę musiała iść chyba prywatnie bo tak długo to nie wytrzymam

Cześć laski mnie cycki tylko lekko pobolewaja ale dziś bardziej niż wcześniej wiec chyba po mały po malu w pierwszej ciąży zaczęły mnie tak okropnie boleć ze nie mogłam dotknąć dopiero w 9tym tyg

reklama
bada m. ja to tylko prywatnie jestem zmuszona chodzić, bo inaczej w żadnym normalnym szpitalu nie będe mogła urodzić (bo nie będzie miejsc - wiecie o co chodzi). Na wizycie przed staraniowej lekarz powiedział mi, że i tak czeka mnie cesarka i raczej nikt nie będzie ryzykował dołu (pierwszy poród skonczyl się cc).
Więc bardziej mi zależy na takim fachowcu co dobrze kroi i rzeczowo podchodzi do tematu prowadzenia ciązy i nie ejst chamski ani rozlazły ... może dziwne wymagania, ale naprawde na różnych ginów juz trafiałam :baffled:

Do góry