Żelka u mnie jest np jeden lekarz którego nikt nie lubi bo jest gbur i wiecznie niemiły ale dużo osób tylko do niego chodzi bo jest super specjalista i jak przychodzi co do czego to nawet w środku nocy ściągają go do szpitala jak coś jest nie tak i on przyjeżdża, wiec tym czy lekarz miły nie miły nie ma się co sugerować
reklama
Żelka
Fanka BB :)
Doggi nigdzie nie napisałam że musi być miły, ale że ma nie być chamski. Ja mam zawsze sporo pytań i lubie rzeczowe odpowiedzi. Nigdy bym się nie zdecydowała na chodzenie do gbura dlatego że jest specjalistą, nie on jeden jest na świecie 

To ze gbur nie znaczy ze nie odpowie na pytania ja uważam że zbędne jest całe to całowanie się po dup.kach z lekarzami i kak dla mnie to może i być chamski ważne żebym miała pewność że jak coś jest nie tak to on stanie na głowie żeby mi pomóc i to jest ważne
bada m.
Żelka kochana ja miałam 2 cc i liczę teraz na trzecie,bo już i tak jestem pocięta
Ten lekarz o którym myśle,żeby pójść ptywatnie jest zastępcą ordynatora w szpitalu,w którym rodziłam i to on robił mi obie cesarki,teraz jak poroniłam też mnie przyjmował w szpitalu i nic mu nie mogę zarzucić,ale nie bardzo mnie stać płacić 150 zł co miesiąc,a jak się chodzi prywatnie to i wyniki robi się prywatnie,więc koszty wzrastają
Chodzi o pierwszą wizytę odnotowaną przed 10 tygodniem ciąży,a po porodzie lekarz wystawia takie zaświadczenie
Ten lekarz o którym myśle,żeby pójść ptywatnie jest zastępcą ordynatora w szpitalu,w którym rodziłam i to on robił mi obie cesarki,teraz jak poroniłam też mnie przyjmował w szpitalu i nic mu nie mogę zarzucić,ale nie bardzo mnie stać płacić 150 zł co miesiąc,a jak się chodzi prywatnie to i wyniki robi się prywatnie,więc koszty wzrastają
Chodzi o pierwszą wizytę odnotowaną przed 10 tygodniem ciąży,a po porodzie lekarz wystawia takie zaświadczenie
Ostatnia edycja:
Żelka
agus123 do 10 tc musisz mieć założoną książeczkę ciązy.
Doggi Twoja wola, możesz chodzić do lekarza który będzie dla Ciebie chamski i jeszcze mu za to płacić.
Ja przy pierwszej ciązy i porodzie swoje przeżyłam i wiem, że wole poszukać specjalisty który będzie mnie traktował jak człowieka z szacunkiem,a nie jak cielną krowę.
Nie rozumiem tekstu o całowaniu po dupkach, ja od lekarza oczekuje profesjonalizmu i szacunku i pomocy w sytuacji ewentualnego zagrożenia niczego więcej.
bada m. raczej napewno będziesz miała cc i chyba mocno Ci będą kontrolować grubość blizny teraz?
Doggi Twoja wola, możesz chodzić do lekarza który będzie dla Ciebie chamski i jeszcze mu za to płacić.
Ja przy pierwszej ciązy i porodzie swoje przeżyłam i wiem, że wole poszukać specjalisty który będzie mnie traktował jak człowieka z szacunkiem,a nie jak cielną krowę.
Nie rozumiem tekstu o całowaniu po dupkach, ja od lekarza oczekuje profesjonalizmu i szacunku i pomocy w sytuacji ewentualnego zagrożenia niczego więcej.
bada m. raczej napewno będziesz miała cc i chyba mocno Ci będą kontrolować grubość blizny teraz?
bada.m ja całą pierwszą ciążę chodziłam prywatnie i sam lekarz kosztował mnie 50zl tak na badania wszystkie wydała majątek tym bardziej że ja mam wrodzone problemy z hemiglobina i wiecznie anemię mam więc cały czas musiałam krew kontrolować :/ teraz to samo będzie
reklama