reklama

Styczeń 2015

reklama
Może akurat nie będzie wskazań, dużo zależy tak na prawdę od personelu, jak są lekarze nastawieni. Znam dziewczyny co rodziły sn po cc, a nawet po 2cc :) No chyba że przyczyny cc nie do przeskoczenia. Ale przecież najważniejsze by dzidziuś był zdrowy :) Reszta to pikus

Mój lekarz powiedział, że na ten temat, to możemy zacząć rozmawiać koło 5 miesiąca, bo wcześniej nie ma sensu, ale żebym była przygotowana, że jeśli dziecko będzie choć troszkę większe od normy, to, że trzeba będzie zrobić cesarkę. Ale to jeszcze kupę czasu więc o tym nie myślę;)

Laski cwiczycie coś może? Jakieś sporty? Ja dużo biegalam po 40km tygodniowo około i zastanawiam się czy mogę to dalej robić? Beata Sadowska do 8miesiąca biegała

Pewnie jeśli z ciąża wszystko ok, a organizm przyzwyczajony to można. Trzeba by skonsultować :)

Heh ja ćwiczę siatkówkę - jestem etetowa siatkarka na trasie sklep-dom :D

reklama
Doggi zasada jest taka,że jeżeli jakiś sport lub ćwiczenia uprawiało się przed ciążą to można kontynuować bo organizm jesr przyzwyczajony,byle by się zbytnio nie forsować.Ja chodziłam na szybki marsz , trwało to ok.50-60 minut,ale nie dawno zrezygnowałam,bo mąż koleżanki wyjechał i ona nie ma co z córkami robić w tym czasie.brakuje mi tego bardzo, ale nie msm z kim a sama nie lubię i trochę się boje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry