reklama

Styczeń 2015

reklama
Ha! Ja się czuję zaproszona! :-D

Padam na twarz, doczytałam tylko, że pisałyście ile przytyłyście w ciąży i przewinęłam na ostatnią stronę :-D Nie mam siły czytać ;-) Ja przytyłam 10 kg a i tak chciałam mniej ale pofolgowało się troszkę ;-)

My mieliśmy wesele dosc spore i nie żałuję bo się wybawilam super. Ale nie ukrywam ze mielismy taką możliwość dzięki rodzicom no i bez maluchow jeszcze.

Ale wieczór panieński obowiązkowo :) striptizer tez musi być a jak! Agulqa_b my ci tu impreze zaraz zorganizujemy :D

My sami robiliśmy wesele już nie pamiętam ile było osób 55-60 jakoś tak, małe wesele, zapraszaliśmy tylko najbliższych ale z rodziny było kilka osób , reszta znajomi. Ja wesela ani kościelnego nie chciałam ale małż chciał no to miał a i ja też na koniec nie załowałam :-D Panieńskiego ani kawalerskiego nie robiliśmy.

Ja myślę, że gdyby udało nam się wziąść w pl ślub konkordatowy albo nawet sam cywilny to może jakieś wesele tez by było, skromne, mala ilością gości, takie do północy a później jakaś podróż poślubna.
Ale to może póki co jeśli chodzi o mnie jest mi to nie potrzebne.

Tu w grę to nie wchodzi, bo za dużo ludzi było by do ściągnięcia.

Jenn o jak przeszło?

Kto mi da kopa w dupe, bo taaaak mi się nie chce wstawać.
W ogóle śnił mi się mój poród i normalnie był taki expresowy, że każdej takiego życzę.
Leżała na operacyjnej o z lekarzami na coś jeszcze czekaliśmy aż wszyscy usunęli.
Nagle obudziło mnie takie chlup i drę się, że wody mi odeszły.
Aż nagle jedno parcie i dzidzią wyskoczyła ze mnie.
Wzięłam ją od razu na ręce i jakaś dużą była jakby kilkumiesięczne dziecko :-P
Tylko co najlepsze urodziłam chłopca hehe.

Witam porannie. Dziewczyny, mojemu synowi wyszedł z wymazu nosa paciorkowiec i dostał antybiotyk. Czy ja też powinnam się zbadać pod tym kątem?
Dzisiaj jadę na zakupy przedswiąteczne a tak mi się nie chce...

Jenn przeszło? Włoski po fryzjerze bardzo ładne :))) Powiedz, śpiworek kupowałaś u tej samej co poduchy?

Alecta to miałaś sen, poród marzenie :) Co do płci to wszystko się zgadza bo odwrotnie niby zawsze jest.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas najpierw był ślub cywilny jeszcze z ola w brzuchu (T się uparł i.koniec) potem jsk ola miała rok z hakiem zrobiliśmy kościelny i wesele, na to akurat mój tato nalegał mi absolutnie nie było to potrzebne do szczęścia bo dla mnie ważniejszy cywilny. Ale przynajmniej dwa razy świętujemy rocznicę ;) jedna latem druga zimą :D

Dagi a jak to jest z cywilnym jakbyście w Czechach chcieli? Tez kombinacje takie?

Mommy i nas podobnie ślub chciał T, kawalerskiego i panieńskiego nie robiliśmy jakoś nam to z głowy wypadło :P u nas na ślubie miało być 92 osoby ale im nie pykło i było 70 osób i taka ilość była idealna wg mnie na cywilnym tylko przyjęcie dla rodziców, dziadków, rodzeństwa i chrzestnych a i tak zrobiło się 31 osób :P

Alecta poród marzenie ;)

AZA ja dla świętego spokoju bym u siebie też sprawdziła

Ja zasnęłam o 3:30 całą noc w sudoku grałam i spać nie mogłam :( i wstałam o 7 mimo że T zadeklarował się ze dziś mimo że moja kolej to on zawiezie Ole a ja i tak obudziłam się i nara :( niedobrze mi strasznie juz w nocy mi się rzygać chciało a teraz to już lipa :(

Moja rozmowa wczoraj z T
Ja: Tomciu kocham cie ;( (przytulam sie)
T: coooo znów masz skurcze i źle się czujesz?
Ja: coooo? o co ci chodzi?
T: taka miła jesteś tylko jak się źle czujesz :D
Ja: pffff spier.dalaj nienawidzę cie!
T: ooooo wróciła moja słodka Dagmarka

:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry