reklama

Styczeń 2015

u mnie też wieje okropnie i jeszcze deszczem zacina ,koniec świata czy co ?:-p;-)
mama,babcia i jeszcze kilka osób modlą się aby mnie do szpitala przed świętami nie przyjęli :szok: nawet nie wiedziałam,że taka niezbędna jestem :sorry:

wszystkie choinki piękne i niepowtarzalne,my się nie wyrobiliśmy dzisiaj,ale jutro już będzie i u nas :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Sprite za biało chłopacy zaraz by poplamili ;( choć nie powiem uwielbiam tak wszystko na biało!!

Karpanna dobrze ze mąż do pomocy będzie :) i nie martwić się ją wszystko szykuje a też świat nie czuje jakoś :/

Nulini no teść zawsze mi pomoże o potem tesciowa krzyczy ze w domu pół roku się prosi żeby coś zrobił i nie robi a tu przyjeżdża i zawsze coś mi naprawia :P

Bada w takich sytuacjach rodzina docenia siłę roboczą ;) choć moja teściowa modli Sue żebym w święta zaczęła rodzic bo wtedy ma wolne i będzie mogła na spokojnie zająć się Olą :P juz jej powiedziałam żeby nie liczyła na cud w te święta :P

reklama
LayDeeK prxy takiej ilości gości to zmywarka dwa razy pewnie będzie iść :P

Sprite pomogą jak pokrzycze ;) choć tesciowa znając życie mi będzie kazała leżeć a ona się wszystkim zajmie, tylko ze mną nie jest jsk z jej córką bo ja tak usiedzieć nie usiedze :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry