Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niech się goni, wkurzył mnie przed chwilą więc łaski bez
Chociaż znając moją teściową to mnie z kuchni będzie chciała wygonić, bo "Edysia przecież nie może się teraz przemęczać"
LayDeek ja już swojemu powiedziałam, że w przyszłym roku do wlc na święta jedziemy.
Będę miała wszystko gdzieś i pójdę na wyżerę "na pasożyta" hihi a co tam
W sumie takie święta są najsmaczniejsze.
No ewentualnie zrobię taki zaje.biaszczy bigos jak w tym roku żeby wszyscy spróbowali
LayDeeK ja bym tak nie mogła, bo ja nie wysiedze na tyłku juz tesciowa zła że tyle rzeczy zrobiłam a ona miała to robić, to jej mówię że ryby jej chętnie zostawię bo ja nienawidzę przyrządzać i jeść tych karpiowatych
Doggi, mysle ze to kwestia charakteru. Ja z reguły tez nie nie umiem na tyłku wysiedzieć, ale lenistwo moje wygra No niestety. Należę do leniwych osób ( urodzona w niedziele).
Ja się urodziłam w poniedziałek i też do leniwych należę
Lubie dużo rzeczy zrobić sama, ale też czasem fajnie jest iść do kogoś na obiad itp i się niczym nie przejmować