reklama

Styczeń 2015

a ja lubię gościć u siebie. tylko zawsze kończy sie to mega wkur.wem na samą siebie. bo powymyślam zawsze milion ciast i sałatek, a potem nie umiem się z tym wyrobić. odpuścić nie potrafię i tak siedzę w tej kuchni i kur.wuję :-D

reklama
Bada tez o koniec swiata dzis pyyalam ł ;-)

Laydeek mam takie same plany na swieta ;-)

Ł poszedl do tesciowej na mecz
Bo tam pusta chata nikogo nke ma
A ja leze w goracej wodzie, nadrabiam i relaksuje sie po ciezkim dniu ;-)

Alecta jak robisz spekania to po nalozeniu oreparatu do spekan biala farbe kladziesz pedzlem czy tapujesz?

W ogole tesciu ma przyjechac o 3 lub 5 w nocy
Nie ma swoich kluczy do mieszkania
Tesciowa na nocce
Dziadkowoe w bydgoszczy a kaska pojechala sobie do chlopaka na noc i ma wszystko w d

Jestem i ja....wykończona na maxa, krzyz pęka, niedobrze mi i kluje mnie tam na dole. Leżę i kwicze. T w końcu przycial blaty w kuchni i wstawił lodówkę tam gdzie jej miejsce od razu lepiej, kuchnia wygląda jak kuchnia. Była u mnie ciotka i powiedziała ze urodze 3stycznia :p juz chce żeby moja mama przyleciała.....ogólnie jakoś słabo dziś z moja psychika.

Jeśli chodzi o stół wigilijny to tez bym poszła w biel z czerwienią, ale że nie robie wigilię to jest mi to obojętne....

A ja dzis sie narobilam a jakos kombinuje ciagle co by znow zrobic :-P
Tzn nie dzis tylko ogolnie ;-)

Ja prosioam mame by przywiezli mi ich maszynke do pieczenia chleba bo nie uzywaja juz
Moze nie zapomni ;-)

T wymyślił, że w piątek jedzie kupić express do kawy ciśnieniowy....nie wiem po co mu, ale niech ma ode mnie w prezencie. A w piątek bo jest u nas tzw boxing Day i można kupić wszystko do 70% taniej.

Ja to padam wyjątkowo, ale mam już wszystko zrobione i juz nic do wigilii nie robie a później może odetchne i ogarnę na przylot mamy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry