reklama

Styczeń 2015

Alecta , tasia :-D:-D:-D:-D Bo my wyluzowane jesteśmy, bez spiny :D

Doggi ja mam też łatwy przepis na dobre ciasto ale kurde no.... Wolę jeść niż lepic :-D No i ja jak usiądę i zacznę lepić to zawsze ponad 100 wyjdzie , teraz na święta tylko mieszane zrobiłam, nażrę się tej kapuchy i mnie przeczyści znowu :zawstydzona/y:

Co do lewatywy to ja się boję , że mnie już przed porodem tak przegoni że lewatywy nie trzeba będzie robić i mam czarne wizję gdzie będę "sikać pupą" w drodze do szpitala :-D Jeszcze jakby noc była to luz a w dzień... w rowie, jak mnie po drodze złapie? :-D

Siedzę tak i coś bym zjadła a nie wiem co.... Niby mam ochotę na pizze a jednak nie.... Hm....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie mam piłki do skakania, nawet nie miałabym gdzie jej trzymać za bardzo ;-)
Ja mogę rodzić po 11.01, więc czekam cierpliwie, a właściwie to nic z cierpliwością nie ma wspólnego. Ja już chcę rodzić!!!!
Już bycie w ciąży mnie zmęczyło.
A poza tym mam już wszystko gotowe, więc.. nic tylko przywitać małego w naszym domku.

Ja jutro sobie chyba śledzie zrobię w sosie jogurtowym z jabłkiem i cebulą, taki kaprys o! To taka nagroda za jutrzejszy poranek w poradni.. Ciekawe czy znowu trafię na tą samą wredną pindę co na dwóch ostatnich wizytach..Matko co za babsztyl. :wściekła/y:

A ja chyba poskacze sobie też piłce, bo w sumie dosyć się już należałam dziś. Właśnie zjadłam kolacje która zrobił mój T, łeb mi pęka. W ogóle czuje się taka jakaś nie wiem.

Ja tak jak jenn mogę już rodzic. Wszystko gotowe wiec nie mam nic przeciwko. T zacznie urlop tacierzynski w dniu kiedy urodze wiec problemu z tym nie ma. Jutro pojadę po ten laktator i może pójdę do tkmaxx i kupie sobie coś:p

Co do lewatywy to ja tylko liczę, że mnie przed porodem przeczysci, bo tu nie robią w ogóle lewatywy...wiec lipa.

Poza tym położyłam się na plecach bo.bolą i JA ODDYCHAM nie duszę się normalnie leżę i oddycham jak mi tego brakowało od razu umysł jaśniejszy!

Zazdroszczę!!! :confused2: Ja na plecach - nie ma bata, jakbym głaz miała na sobie, raz, że się duszę, dwa, że kręgosłup w momencie tak boli, że się skichać chcę...
Sernik bez spodu ;-)

MommyTiger, mnie czyściło równo przed porodem, a i tak zrobili lewatywę :cool:

Też bym już chciała urodzić, ale nie ma bata w grudniu, musi być drugie styczniowe :-D

Agulqa mogę się zamienić :-D

Dagi jaki laktator kupujesz? Ja mam aventa zwykły ;-)

W sumie też już mam wszystko gotowe ale do stycznia niech czeka ;-) O rok młodszy będzie :-D

Lay my dzisiaj na obiad pojechaliśmy, zjadłam rosół z kołdunami, pierś w sosie kurkowym i dobiłam lodami z bitą śmietaną - już wiedziałam czym to się skończy....Przeczucie mnie nie pomyliło :-/

reklama
Agulaq_b szczerze, koleżanka przywiozła sobie i mi z polski. Mam w domu, ale nie wiem czy użyje.

Mommy zastanawiam się nad dr brown albo ta mendel'a, dziewczyny polecają, ale przyznam, że cena mnie przeraża troszkę. Zobaczę jutro.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry