reklama

Styczeń 2015

reklama
Hey dziewczynki. Przepraszam, że mnie mało ale niestety teściowa i mąż w domu więc na komputerze właściwie nie siedzę. Poza tym mam zepsuty kabel przy lapku i tylko przy stole mogę go używać a ja ostatnio normalnie nie mam sił siedzieć. Nie wiem jak Wy ale mały mi się wrzyna w żebra jak siedzę. Nie mogę od kilku dni znaleźć wygodnej pozycji. Ciężka ta końcówka. Dziś jeszcze teściowa mnie wkurzyła bo znowu zaczęła temat przyjazdu gdy ja będę w szpitalu. Mój mąż już jej ostro powiedział, że ja nie chcę i strzeliła focha. Powiedziałam, że przecież mieszka tylko 120 km od nas więc jak będzie potrzeba to w ciągu 3 godzin może być u nas. Na szczęście dziś powiedziała, że na Sylwestra więc kamień z serca :))))) Okropna ze mnie synowa hehe... :)
Zrobiłam wczoraj wymaz z nosa, zobaczmy czy wyjdzie mi coś. Muszę Was choć lekko nadrobić.

Mommy, LayDeeK mnie czyści od 3dni (albo i więcej)codziennie do godziny 15 potem mija

Dagi na piłce fajnie no krzyż tak nie boli, przynajmniej u mnie ulga w krzyżu na piłce

Nulini ja do tej pory tez a dziś po prostu jedna wielka ulga i poza tym tylko raz miałam zgage dziś a zjadłam bigos (po nim ostatnio umieralam ma zgage) naprawdę zapomniałam jak to można normalnie oddychać :)

Mommy mój T strasznie chce żeby Stachu był z grudnia właśnie żeby starszy był i mniejsza różnica (rocznikowo) między OLĄ i stachem. I mu mówię że szanse na to są jak wygrana w totka ale ten swoje nadal

Hej rodzi ktoś? :-D

Wybaczcie tylko się przywitam nie mam siły nadrabiać ogarnęłam pokój dzieci i ledwo żyję... Ogólnie dzień zapracowany robiliśmy pierniki ubieralismy choinkę i takie tam rodzinne bla bla bla :-P

reklama
Alecta ja moją lubię ale max. do 3 dni :))) Potem zaczyna mnie denerwować ze swoimi dziwactwami. Co do dnia porodu to mi też wisi kiedy się urodzi, byleby nie było już teściowej :))))

Doggi oby więcej dni bez zgagi i co do oddychania to Cie rozumiem, normalnie sapie jak pies i wdechy ciężko wykonywać.

Dziewczyny, mam pytania, czy pozwalacie swoim mężczyzną pić na Sylwestrze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry