reklama

Styczeń 2015

Doggi rób zakłady o kasę kiedy się Stachu urodzi :-D

Mnie tak raz na tydzień, na dwa zazwyczaj w weekend przeczyści... Co to ma byc? :confused:

Agulqa na spokojnie, mój lekarz nawet się nie spieszy z tymi badaniami a ja go ponaglam :-D tego 29 albo 7 MUSI mi już zrobić albo sama sobie zrobie u niego w gabinecie :-D

Idę na masaż stóp i małej no i mój film leci- człowiek z blizną :cool2:

Emilchen dawaj znać smsami chociaż :-) My wózek mieliśmy złożyć i dalej w kartonie stoi :-D Co za porażkowi rodzice z nas :-D

reklama
Mommy tesciowa i mój małżonek ten sam czas obstawiaja, tzn życzą sobie, ta przerwa między świętami a sylwestrem to ich wymarzony termin dla T bo ma wtedy urodziny i imieniny a dla teściowej bo ma wolne i będzie mogła się Olą zająć bez stresu i brania wolnego :P zawiodą się dzieciaczki :P

Alecta dokładnie bo może i nasze szyjki gotowe teraz nie są ale kto wie co będzie za kilka dni czasem tak jest od zera do bohatera i trzeba się z tym liczyć (choć jak pisałam w moim przypadku na cud juz nie liczę)

Doggi ja też na żaden cud nie liczę, ale kto wie.
Mam kilka koleżanek, u których poród się zaczął nagle.
Wcześniej ani problemów z szyjka nie miały ani żadnych skurczy, a tu nagle wody odeszły.
Ogólnie wolę być przygotowana niż później się zastanawiać co robić :-P
Jutro mam nawet zamiar wyprać pościel, koszule i staniki do karmienia, bo torba już dzisiaj do prania poszła.

Laski ja mam łóżeczko jeszcze w kartonie, leżaczek też, wózek nie wyprany no i jeszcze nie wszystkie ciuszki kupiłam.
Może jutro gin mnie zmotuwuje do szybszego ogarnięcia tematu :-P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry