reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja już w tym roku kevina zaliczyłam i więcej nie chce :-D Dzisiaj ogarniałam to co było na podłodze u małego.... Zdjęcie dopiero w styczniu chyba wstawie jak już będą zasłonki , dywanik i cała reszta ;-) No chyba , że wcześniej będzie ładnie wyglądało :-D

reklama
Ja jakoś mam alergie na Kevina :-P
Ile można? :-P

Kurde jeść mi się zachciało, a nie mam niczego tak na szybko :-P
Na frytki już za późno, bo zanim je upieke to już usnę chociaż zjadłabym takie z octem winnym.
Dobra idę spać, bo jutro busy day.
Ciekawe czego nowego się u gina dowiem :-D

Dobranoc, pchły na noc dziewuszki :-*

Bada zazdroszczę troszkę :-) Nie stresuj się, bo przecież nie ma czym. To już jest koniec tej ciężarnej drogi :tak:

Kolejny dzień niewyspana, no ale dziś trzeba było się zwlec z łóżka przez tą nieszczęsną poradnię. Jedyny plus z tego wszystkiego, że ktg będę miała, to sobie chociaż małego posłucham. Bo dziś mało solidarny z matką i nadal śpi, ma w trąbie, że ja już na nogach :-D Miłego dnia dziewczyny no i powodzenia na wszystkich wizytach! Oby same dobre wieści.. a w sumie tych wizyt wiele nie zostało.

Ja też witam porannie. Wstałam na siusiu i spać nie mogę. Jejciu, dopiero co czekałyśmy na pierwsze usg a teraz zaczyna się rozpakowywanie :)

Emilchen miłego oczekiwania. Dawaj znać w miarę możliwości :)

Bada Ty już na cc idziesz? Trzymam kciuki mamuśka :))) Chwal nam się szybko jak już będziesz po.

Bada, Emilchen trzymam za Was dziewczynki kciuki.
Wracajcie szybko z bobasami :-D

Spałam dzisiaj jak dziecko i jeszcze bym pospała, ale muszę potworki o siebie ogarnąć.
Najpierw przedszkolu, później gin, a jak kasa z ZUSu wpłynie to świąteczne zakupy.

Miłego dnia :-)

reklama
bada, emilchen, kciuki zaciśnięte!!!

Ja dziś Młodą w domu zostawiłam, potwornie kaszle, z nosa się leje, masakra :-(
Muszę pranie przystawić i w teren iść, bo chciałabym skończyć tą inwentaryzację w tym roku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry