reklama

Styczeń 2015

femme Ty jej tak nie pokazuj! Bo będzie mały kotnapping, jest booooooska :-)

Mommy i pewnie teraz siedzi i czeka, aż burza minie :-D Kiedy znowu wróci do łask..

Dziewczyny ale mam bolesne skurcze nagle, całe podbrzusze mnie boli aż, masakra.. oby chwilowo

reklama
femme, węże są CUDOWNE!!! Uwielbiam!!! Cudowne w dotyku stworzenia :-D

Ja mam psa-debila jamnika i kota-pieszczocha, ale kot jest z nami już 8 lat i jest niesamowitym kotem, można z nim robić co się chce, Młoda za niemowlaka strasznie go tarmosiła, a on nigdy w życiu nic jej nie zrobił ;-)

Jenn no dokładnie :-D Picza jedna. Za kare dostanie w styczniu pik pik w dupę na wściekliznę bo może coś jej tam szura we łbie :-D

Nulini moja już miała bliskie spotkania z małymi dziećmi-dzielna była, że tak napiszę.... Pewnie jak małego przywieziemy do domu to będzie zdziwiona co to przyjechało, co tylko hałasuje i smrodzi :-D Se pomyśli no 2 dni i gdzieś oddadzą a tu dupa, nowy członek rodziny na stałe :-D

Eh... idę dalej zakupy rozpakowywać.... Pranie jedno złożone, drugie powieszone, prezenty spakowane i do końca rozpakowac wszystko muszę... jutro od rana znowu cyrk.... Rano znajomym prezenty zawieżć muszę, odebrać ciasta, samochód na myjnie zaprowadzić i o 12:30 w domu muszę być... Później tylko po samochód i piernika będę piekła po południu. A w środę jak się obudzę (a mam zamiar pospać) wezmę się za smażenie ryb... No i kużwa przypomniałam se że między 11-12 w środę musze żarcie odebrac na 1 i 2 dzień świąt... eeeehhhhhhhh...... Kiedy ja z dupą siądę? :eek:

Ciekawa jestem czy do świąt paczki i kartki dojdą.... W czwartek wysłałam i chyba jeszcze nie doszły a ja sobie zamówiłam w prezencie pędzle hakuro ale to na bank już po świętach dojdą....

Ostatnia edycja:
nasmażyłam placków ziemniaczanych i poszlam się położyć,przespałam się P i M ubrali choinkę,zrobili mi kawkę,wchodzę na BB,a tu już Elutka rozpakowana,ale super ,Was to zostawić na chwilę :-D:szok:

Mmm zjadlabym placki ziemniaczane... Ja zrobiłam bitki na dzisiaj i jutro i mam już z głowy :-P szkoda ze w ogóle nie mam ochoty na mięso... Ale za to mam do tego pysznego ogórka kiszonego :-D

MOMMY ja zamawialam różne rzeczy w piątek i dzisiaj mi dwie paczki doszły ;-) jedna co była wysłana priorytetem a druga kurierem... Ciekawe czy ta zwykła dojdzie jutro

Mi też wszystko doszło oprócz 2 koszulek dla najstarszego ,ja zamawiałam,ale to prezent od mojej mamy i coś czytam nowe komentarze gościa i wątpie czy dojdą przed świętami :-p większość pisze,że za długi czas oczekiwania

My na szczęście już wszystkie prezenty mamy.
Jeszcze tylko musze popakować te, których nie mogłam dosięgnąć sama :-P

Mąż wrócił z pierwszą partią zakupów z Biedry, a jutro z rana pojadę po resztę do Intermarche i z głowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry