Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dżizas dopiero wróciłam do domu i już zdycham.
Musiałam zrobić jeszcze ostatnie zakupy i biorę się zaraz do roboty.
Wiatr wieje jak poje,bany, ledwo zakupy udało mi się spakować do torby, bo ciągle mi wózek zwiewało.
Cześć dziewczynki
Nie nadrabiam nie mam sił.
U nas też wieje, że szok aż nie chce się z domu wychodzić.
Dobrze, że dziś nie muszę nic robić, będę tylko leżeć i leżeć bo nawet obiad nam został od wczoraj
Alecta ja już mam ugotowane warzywa na sałatkę, tiramisu kończę i biorę się za rolade a i naleśniki na krokiety juz usmazone cis mi za dobrze robota dziś idzie
Agulqa_b to my też napoje itp fo kupienia ale to misja dla T
Doggi ja nie mam jeszcze nic :/
Muszę zrobić torta della nonna, sałatkę, śledzie, obiad na dzisiaj
Najgorsze jest to, że nie mam na nic siły i najchętniej uwaliłabym się spać
a ja chciałam zjeść makaron alecty z pietruszką. i tak biedna ta pietruszka leży w lodówce, bo teściowa dała pierogi i zamiast makaron to podżeramy darowane.
Laski, ile mogą leżeć pierogi ruskie w lodówce? już ugotowane.
Ja zaraz wstawiam rosół i się kładę. Dziewczyny tak dają w kość, że się w głowie nie mieści ( albo to ja nie mam już nic cierpliwości)
Dobrze, że na gotowe w Święta jedziemy...
jezyk, no Was trochę więcej do jedzenia ;-). u nas tak szybko nie schodzi, a do tego dość dużo tych pierogów dostałam. ale chyba do jutra jeszcze wytrzymają skoro były robione w niedzielę.