reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej hej w przerwie między kapusta a grzybowa znalazłam chwilkę by napisać. Jeszcze jutro po wizycie opanieruje rybkę i juz wszystko gotowe.

U mnie na GBS pobierają z dwóch miejsce;) właśnie jutro na wizycie będą wyniki.

Co do samochodów, to ja chciałam coś małego, ale że przed urlopem w pl kupiliśmy kia Sportage to dostalam w spadku naszego Passata. Ale teraz się ciesze, bo ma fajny bagażnik a i w środku jest dużo miejsca:) no ten escape duży samochodzik:) ciesze się Waszym szczęściem.

Bada dobry wybór w ogóle opole fajne samochody, a VW ekonomiczne, mój pasek w disesl'u pali 4litry na 100mil, wiec ciężko u mnie z wyjezdzeniem całego baku a i początek roku to dobra pora na kupowanie samochodu. Bo samochody juz niby rok starsze, ale dzięki temu cena niższa.

Jeżyk oj ja też pamiętam i przypominam o tym T na każdym kroku ;)
Cholera! To jego wina! Obietnica T "obiecuje ze na porodowke zawioze cie naszym nowym autem" i kuźwa Stachu tak męczy chce wyjść ale nie może bo czeka na auto.... I wszystko jasne :P to jsk T chce syna z grudnia to się musi pospieszyć :P

Jenn wiesz my musimy mieć duże auto,nie dość ze dwójka dzieci to jeszcze pies który zajmuje tyle miejsca co dwoje dorosłych :P

Bada zafira fajne autko

Doggi biedny Stachu musisz pospieszyć swojego, co to ma być, syna chce z grudnia, Stachu się meczy a tu postępów brak, ja nie wiem:p
Duże auta fajne auta, rodzinne no a do tego pies to ten ze zdjęcia o mdlejacej choince?

Twój tez takie miny robi?

Bada my też do stycznia czekamy.
U nas niezmiennie na tapecie Nissan Almera Tino i Mazda Permacy.
Powiedziałam Ł, że nic innego niż Japończyk nie wchodzi w grę po naszych, a raczej moich, ostatnich samochodowych przejściach.
I właśnie u nas koleś wystawił piękne Tino na sprzedaż o modlę się żeby nikt nam go nie sprzatnal.

Doggi no dla Was to tir by się przydał żeby psa przewozić :-D

Wzięłam się w końcu do roboty.
Warzywa na sałatkę się gotują, "sos" do śledzi stygnie, obiad się robi.
Na koniec zostawiam sobie ciasto :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry