reklama

Styczeń 2015

sprite takie ugotowane pierogi to chyba możesz trzymać ok 3, max 4 dni w lodówce

Mnie się totalnie nic nie chce, przez tą g.ównianą noc.. Jeszcze rano pojechałam o 7 do biedry po krewetki na drugie święto, nigdzie się nie ruszam więcej. Dzisiaj szybko odkurzę mieszkanie, posprzątam w łazience i tyle..

reklama
Jeżyk ja ostatnio do Ł powiedziałam, że musimy pomyśleć o większej lodówce co to z jednej strony masz zamrażalnik, a z drogiej lodówkę, bo w tej naszej już zaczyna miejsca brakować.

Nastąpił przełom!
Wstawiłam pranie i zalałam śledzie wodą!

miłego dnia :happy2: wstałam o 10 ,a to raczej się nie zdarza,co prawda to była moja druga pobudka,bo wstałam z P o 5.30 i połaziłam po domu ,a później zasnąć nie mogłam :-pP przeze mnie do pracy musiał iść :-Dbo przecież rodzić dzis miałam ;-) Antoś poszedł na noc do mojej mamy i tylko z Mikim sobie siedzimy
udanych prac domowych zwłaszcza gotowania :happy2:

Doggi- u mnie też z jednej dziurki :)

A ja wstawilam pranie z moimi rzeczami do szpitala do prania. Co prawda mama zaopatrxyla torbę we wszystko co nowe, ale ten zapach sklepowy nie dla mnie.
Wczoraj gadalam z ginka i do szpitala nie muszę mieć nic ani dla siebie ani dla dziecka. Wszystko dają. Dopiero na wyjście trzeba mieć ciuszki.

wymyśliłam,że zrobię sernik z ciasteczkami oreo ,bo moje dzieci mało ,które ciasta lubią ja w ciąży nie lubię żadnego ,a m zjadł by chałwowe,ale tylko on je lubi :-p więc spróbuje wszystkich pogodzić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry