reklama

Styczeń 2015

Jestem i ja. Zupa zrobiona, ryba opanierowana, kapusta pachnie w garnku. Ostatnie zakupy zrobione. Ogólnie w sklepach baaardzo dużo ludzi którzy jakoś dziwnie mnie drażnią.

Jenn ja chyba tez bym zabiła za samo wyciągnięcie. Ok zdjęcie takie tylko dla nas może być.
Ode mnie gość z pracy jak mu się urodziło dziecko to wrzucił cały "reportaż" z porodu na fb...masakra, aż odechciało mi się rodzic.

U nas tez prezenty pod choinkę zawsze były od momentu kiedy dzieci czy jak ja byłam mała szliśmy szukać pierwszej gwiazdki na niebie a po kolacji odpakowywalismy je:)

LayDeek co nie mówisz wcześniej, że porody lecą:p
Jaaa a na TLC porodowka i co tu oglądać:p

Aga ja czekam i czekam, jak by to był i mój poród:p jak się w ogóle czujesz?

reklama
Sprite moja porodowka tez nudna była, pół porodu przespałam :P a drugie pół "grzecznie" mówiłam żeby mi dali spokój bo chce spać a nie żeby mnie masowali czy coś :P

Boże, ja nawet za zdjęcie bym ZABIŁA, a co dopiero za film!!! :szok:
Jedyne zdjęcie z porodówki, jakie mam, to podczas spacerów po pokoju, dla uwiecznienia bębna przed porodem...

U nas prezenty zawsze były wcześniej pod choinką, a rozpakowywanie po kolacji, ale w tym roku pod naszą choinką prezenty otworzymy rano, żeby Młoda zdążyła się wszystkim nacieszyć ;-)

To ha mam jedno zdjęcie, dzuen po porodzie przed wyjściem ze szpitala jsk kol u mnie była :P ale zdjęcie juz nie żyje jak po roku mi je pokazała to się Zalamalam taka spuchnieta na mordzie byłam po porodzie, okropienstwo!

reklama
Dagi ł za taki reportazmoglby wyprowadzic siez domu ;-)
Czuje sie ok
Wlasnoe sie wykapalam
Boli tylko jak wstaje itp
A tak to w sumie siedze i sie nudze :-D

Sprite u mnie tez nudno ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry