reklama

Styczeń 2015

reklama
McPearl, super , bardzo sie ciesze ze z Twoja dzidzia wszystko OK.
Doggi, lacze sie w cierpieniu z Toba, jak juz wczoraj czy przedwczoraj bylo w miare niezle, tak dzisiaj mnie znowu mdlosci dopadly I co zjem to zwracam. Podobno w magicznym 2. trymestrze juz bedzie lepiej, musimy sie jakos dotoczyc :)

Mnie też mdli na sam widok jedzenia :sorry:Widzę, że nie jestem sama...Mam tak już trzeci tydzień:shocked2:
Jutro idę na badania, takie typowo ciążowe;-) A wizytę mam 20 czerwca. To będzie już 11 tydzień:-D

Wszystkim spokojnej nocy i do jutra;-)

.
Więc jeszcze moment... włączę jakiś film, otworzę piwo (Bavaria - chyba jedyne piwo całkiem bezalkoholowe, które smakuje jak piwo - i ma 0% a nie jak te wszystkie Lechy Free itp. nazywane bezalkoholowymi, które mają po 0,5 lub 1%).

Nie gadaj ? A gdzie je można kupić ? .

Justyna- nie nadrabiaj bo nigdy nie będziesz na bieżąco hehe :tak: Zdrówka, oby antybiotyk pomógł

Demolka- liczona jest średnia z 12 mcy wraz z premiami i dodatkami ale oczywiście tylko tymi wykazanymi- np. wraz z przelewem

Tatiana fajnie, że wspomniałaś o badaniach - ja zrobiłam, ale wyników ciągle zapominam odebrać :-D w ogóle ciągle czegoś zapominam, jak ostatni gamoń:-D a jak u Was z pamięcią? :-DCoś się zmieniło?
Gabi83 to jeszcze wyjdzie, że na tym samym etapie ciąży jesteśmy, mimo różnicy ponad tyg wg OM;-)

Miłego dnia mamusie :-)
Ja też ciągle zapominam ,myślę,że to normalne w naszym stanie ,a pochwalę się ,że dziś pierwszy raz nie wymiotowałam po wstaniu,czyżby dzień dobroci ?

reklama
witam w piękny słoneczny dzionek dzieciaki w szkole a ja znów lenistwo sama siebie nie poznaje codziennie sobie obiecuje dziś posprzątam i nic z tego nie wychodzi masakra jaka ja leniwa dziś pewnie też skończy się na obietnicach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry