reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini tylko od jednego lekarza weź L4 co by problemów jakiś nie mieć. Najpierw masz wizytę u tej baby? Jak tak to weź od niej a potem wybadaj czy ten facet też by Ci dał. Jeśli od następnej wizyty dałby Ci facet to z baby zrezygnujesz.

To teraz słuchajcie nasze dzieci to malenstwa! Moja koleżanka z podstawówki urodziła synka ważył 5800g!!! A długość 62 cm!!!! Moja ola tyle miała jak miała 3-4 miesiące ;)

AZA, tak zrobię :tak: Nie chcę chodzić do tej baby, bo załatwia po łebkach - na USG coś tam zobaczyła, ale nawet tematu nie pociągnęła co to i czy mam się martwić :wściekła/y: Ale specjalnie wystawiła L4 tylko na dwa tygodnie, żeby mnie do siebie przywiązać... Więc jakby co to facetowi powiem, jak wygląda sytuacja, mam nadzieję, że będzie ludzki i zrozumie...

Mój młody miał 3100 i 53 cm dł. Bratowa syna urodziła 4480, a córcię już tylko 2500. Mała co prawda urodziła się3 tyg. przed terminem, ale brata i tak by nie dogoniła w te 3 tygodnie. Wczoraj mój maluszek miał 12,2 mm, myślę, że też gigant nie będzie jak się urodzi.

reklama
Nulini raczej zrozumie ;) powiedz jak jest i tyle. To ta baba od torbieli i usg przez brzuch?

Niezle wagi, powiedzcie mi dziewczyny bierzecie zestawy witamin dla ciezarnych. Bo maluchy sporo wieksze rodza sie ponoc przez witaminy.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry