reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Ja juz nie moge doczekac sie kolejnych kuzynow i kuzynek forumowych sla Roberta jak to moj ł stwierdzil :-)

Doggi to Robson nie bedzie zarlokiem wg Twojej teorii :-) wyklul sie przed wyzera ;-)

Jesli chodzi o moje samopoczucie to jdst ok
Tzn cos tam pobolewa ale to juz pikus
Macica sie obkurcza glownie jak karmie mlodego, czuje wtedy nie tylko cycki ale i brzuch ;-)
No i piersi wiadomo, ale poki co jest znosnie
Jak nie moge wytrzymac to Ł mi masuje i wtedy mega ulga
Damy rade :-)

Maly juz bez kroplowkk
I teraz badaja mu cukier jak sie zachowuje bez i zobaczymy
Moze jutro uda sie wyjsc
Ma delikatna zoltaczke

reklama
agulqa, a pytania o kupkę Cię nie dobijają??? :-D

Ja to w końcu ściemniłam, że kupa była, bo i tak nie było bata, żebym się w szpitalu załatwiła :-D

Susel wiem,ze jest cos takiego,ze mogę się nie zgodzić, ale w tym szpitalu chyba tego nie uznają. Gin powiedziała, ze zalezy na kogo trafie, jak na ordynatora to mi może nie zrobić i juz. Co z tego ze ja się nie zgodzę, nie dam rady zatrzymać porodu. Dlatego pomyślałam o innym szpitalu. Ale to co mam do ordynatora iść porozmawiać niech mi opowie jak to u nich wygląda, czy do ordynatora sie z takimi *******ami nie chodzi. Ewentualnie w poniedziałek na wizycie poproszę gin o skierowanie na cc.

Agulqa to kciuki za szybcie wyjście ;-) A ja mam teorię dlaczego Robercik wyskoczył przed wigilią. Po prostu stwierdził , że gdzieś ma kujawskie żarcie i mu nie smakuje to już woli cycuszka :-D :-D

Nulini nam na szkole rodzenia babka tłumaczyła ,że tak męczą o tą kupę bo że po wypróżnieniu lepiej się tam wsyzstko obkurcza bo nic nie uciska.... Ta... Zobaczymy jak u mnie będzie :-D Czy naściemniam czy uda się w szpitalu ;-)

Doggi ja się najadłam , wykąpałam, przebrałam i nurkuję za chwilę znowu w wyrko :cool2: Mimo , że pogoda piękna to chyba nigdzie nie wylezę dzisiaj ;-) Chcę żeby mi szybko czas minął do poniedziałku.

A ja wszem i wobec informuję , że brzucho zaczął mi się obniżać. Malutko i po mału ale na tyle , że małż to zauważył :-D

Mommy moze i Twoje teoria prawdziwa :p
Co do obnizania brzucha to Ł mnie przy porodzie pocieszal :-D
Jak bylam w wannie juz wkurzona po kilku skurczach to Ł do mnie tekst "kochanie zobacz, brzuszek ci sie juz obnizyl wiec juz nie dlugo, damy rade :-D"

Juz cztery maluszki są :-) ciekawe jak u GOCHSON...

I tak stwierdzam że lysolki póki co :-D Nina to czarną czupryne miała :p ciekawe jak z drugą będzie :-)

reklama
Do góry