reklama

Styczeń 2015

Ja też nie będę tęsknić za brzuchem.Sylwi do ordynatora najlepiej albo jakiegoś zastępcy.my zaliczyliśmy spacer a potem obiad u teściów,nawet miło było.zjadłam całe 4 pierogi.teraz już w domku odpoczywam.

reklama
Jezyk mi już też zaczął odchodzić jakiś tydzień temu chyba. Tez jestem ciekawa ile jeszcze poczekam. Do tego te bóle krzyzowe są okropne, można chodzić po ścianach z wrażenia.

Dobrze, że ja spakowana i w stanie gotowości w razie godziny zero.

Agulaq_b daj spokój czuje się jak na początku ciąży kiedy cały czas wymiotowalam
Nawet ten syrop od lekarza nie pomaga. Do tego dziś w nocy miałam taką zgage ze aż płakałam bo nic mi nie pomagalo.....

A ja mam takie bóle krzyżowe cały dzień że masacra, usiedzieć nie mogę, teściowa co 5 min do mnie "weź zacznij rodzic juz" a ja marzę o tym tylko Stachu o tym nie marzy :P

Niech to się kończy bo dziś to jakbym miała dostać okres taki bardzo ciężki masacra, a brzuch twardy jak kamień :( jak ha mam mieć tak jeszcze przez 19 dni to je.bne na glebę grrr

Doggi łącze się z Tobą w bólu...mam dokładnie to samo,tyle że mi zostało raptem kilka dni do terminu. Ale dziś z łóżka wychodzę tylko do kibelka.
To niesprawiedliwe te bóle krzyzowe....z twardościa brzucha to samo....zastanawiam się czy jest tam jedna Zosia czy dwie bo taki twardy ten brzuch jak by z każdej strony wypychala tylek....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry