reklama

Styczeń 2015

Doggi zgadza się. Tez nie mogę jeść za bardzo, bo od razu mi nie dobrze. Juz lada moment ma się pojawić Zocha a ja się czuje jak na początku ciąży kiedy cały czas wymiotowalam.
Teraz leżę w wannie wiec jest trochę lepiej, ale ogólnie jedna wielka masakra!!! Każdy ruch malej jest bolesny....mam nadzieje, ze zechce za chwilę wyjść...

reklama
A ja właśnie jestem w trakcie robienia młodemu na jutro tortu urodzinowego Rocher. Nie chce mi się ale robię..brzuch też mi ciągle twardnieje. Odliczam dni do Nowego Roku. Już co raz bliżej...

Nulini ja wczoraj o 7rano bylam juz po :-P

Wow, szacun! :-D

Mommy, no to jest nadzieja, że i mnie się brzuch obniży :-D

Doggi, moja Tosia też baaaaaaardzo długo była łysa, a później mega wolno jej włoski rosły :-D

Żelka, łooo, ja jeden jedyny moment zdziwienia miałam tuż po samym porodzie, jak ręką dotknęłam i brzucha nie było, ale nigdy, NIGDY za nim nie tęskniłam :-D
Spoooooooko, ja też nie mam torby spakowanej, ciuszków popranych, łóżeczka i wózka złożonego, jestem w poooooolu :-D

femme, twarda jesteś! Mnie ciąża wcale nie daje w kość, a i tak mam już dość :-p

AZA,
3 stycznia to bardzo dobra data :-D:-D:-D

bada, buahahahaha :-D Dobry mąż :-D

LayDeeK, cholera, nie strasz! Mnie ten rok bardzo nie pasuje :-D

dagi, rzyganko też może być przejawem porodu :-D

jeżyk, a może to już dziś? :-p

U mnie póki co objawow zbliżającego się porodu brak. A doszukuje się ich z każdej strony.
No ale jak wiadomo, moze zaskoczyć nas z nienacka :)
Mnie tez juz cholernie cieżko. Najgorzej to to puchniecie. Dzis dodatkowo bol brzucha.
Z jednej strony chciałabym zacząć rodzic juz dzis, ale z drugiej naprawdę czekam na ten styczeń.
I do tego nie mogę na siebie patrzeć. Mam nadzieje, ze córa bedzie bardzo ładna :P ( dla mnie oczywiście bedzie najpiękniejsza).

LayDeek ja też się doszukuje i doszukać nie mogę :-P
Nie jest mi to chyba pisane :-P

Jeny ledwo siedzę.
Cieszę się bardzo, że rodzinka przyjechała, ale powiem szczerze, że zmęczona jestem.
Wszyscy pomagają więc nie mam wszystkiego na głowie, ale samo siedzenie jest męczące.

Nulini :-D Jak to jest? Raz mam brzuch niżej raz wyżej? :szok::-D:-D:-D Nie no mały czasem tak wysoko się wypnie ale odrobinę mi się obniżył ponoć ;-)

Mi wczoraj tak stwardniał brzuch ,że skarpet założyć nie mogłam ale bluzgi poleciały w stronę małża , że zamiast leżeć z dupą to powinien już klęczeć przedemną i mi je zakładać :-D Stwierdził, że przez ostatni miesiąc jestem tak nieznośna , że masakra. Nie wiem o co mu chodzi :cool2: :-D

Tyle kanałów w tv i nic nie leci fajnego!!! Przyszło mi oglądać Mikołajka :D

Ja ciagle zaglądam w gacie czy przypadkiem czop mi nie odszedł! Zawsze to jakiś objaw nadchodzacego porodu :-)

reklama
Ja oglądam Ambassade. PL film do których po obejrzeniu tak zachwalanej IDY mam baaaardzo duże uprzedzenie. Ogólnie do du.py dzisiejszy dzień....T w pracy do północy, sama w domu nie lubię siedzieć, bo nie mam co robić, poza tym też nie mam siły. I o dziwo w UK pada właśnie śnieg....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry