reklama

Styczeń 2015

Hmm kurcze to może poczekam do tego 15ego :-P
Tylko żeby jakieś szczegóły podali co jest w tej wyprawce, bo nie wiem czy warto :-P

Nulini jak Tymko się urodził to przez 2 miesiące mieszkaliśmy w pokoiku 8m2 i nie było źle.
Też się bałam, że jedno będzie budzić drugie, ale Tymko na szczęście w nocy tylko jadł i spał.
Jedyne na co narzekałam to, że było nam ciasno ;-)

reklama
Ja na 22 termin mam ;-) Akurat 1.01 mały już będzie donoszony no i w sylwka mój lekarz ma dyżur-aczkolwiek ta data mi się nie marzy. Broń boże. Nie chciałabym psiny mojej w Sylwka samej zostawiać :-(

Ja na zgagę nie narzekam ale rozstępy już tak, po ciąży trzeba będzie sie za to jak najszybciej zabrać... Mały wpycha girki pod żebra-dzisiaj pobił sam siebie normalnie w tym ;-) Skurcze są, takie że nieraz z dupą aż by się usiadło ale na ból nie narzekam, zasuwam dalej. Wysoki próg bólu mam ogólnie i tak jak już kiedyś pisałam do bóli podbrzusza, krzyży jestem przyzwyczajona.... No i ból krocza i małej- ale to się wszystko przygotowuje do porodu to co się dziwić. Ogólnie spoko jak na razie.

Jutro wizyta , ciekawe jaka będzie waga i co tam się dzieje :szok: ;-)

Ostatnia edycja:
Bada już coraz bliżej hihi.

A ja mam pierwsze nocne skurcze, ale nie bolą jakoś szczególnie.
Bardziej wkurza mnie ból stawów na zmianę pogody.
Posmarowałam je amolem i czekam aż przejdzie.

O akcji RMF to nie słyszałam, ciekawe ile się tego dnia maluchów urodzi :)
Ja coś spać nie mogę, tradycyjnie musiałam wstać na siku i od godziny się męczę żeby zasnąć. Nie znoszę tego.. Jeszcze A tak twardo śpi co mnie dodatkowo frustruje..
Mały mi nogę wciska w żebra z lewej strony. Już nie wiem jak mam się położyć.
Pocieszam się, że to już końcówka. Ale niestety nie za każdym razem to działa.

Może nie mogę spać przez dzisiejszą wizytę, a dopiero idę na 16..

Jenn nie jesteś sama, ja też spać nie mogę. Wizytę mam na 9.15 a Ktg na 13.

Bada chyba coś odpuściłam, byłaś u kardiologa? Jak tak to co Ci powiedział?

Stokrotka obstawiałam, że Ty będziesz jedną z pierwszych a tu proszę jak ładnie się kulasz:)

Megami jak tam noc?

Dziś pozbywamy się teściowej jupiiii :)))

Straszne co powiem ale jestem głodna!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry