reklama

Styczeń 2015

Zelka jasne ze dam rade
W razie w tesciowa ma wolne
Ale wolalabym aby nie byla potrzebna :-P
Najwyzej walniemy sie do wyrka i bedziemy caly dzien razem spac :-P

Jutro postaram ske opisac porod
A jeali chcecie to ł powieczial ze zrobi opis porodu oczami faceta i wstawie wtedy na forum ;-)

reklama
Agulqa szczerze pewnie, że chcemy!!! Bardzo ciekawa jestem jak facet odbiera to wszystko ... tylko niech nie cukruje :-D:-D

Doggi
masz kontakt do dziewczyn ? (Emilchen i Filipiamama) mogły by wsyłać mmska ze zdjęciami maluchów ... uwielbiam patrzeć na takie pomięte bobasy poporodowe :-D

Agulqa mocno trzymam za Was kciuki!! Dacie sobie radę. Ty też jeszcze odpoczywaj, więc leżcie sobie ile się da.

Mommy u mnie w szpitalu zanoszą (na pieszo, bo blisko) z całego dnia. Ja wychodziłam ze szpitala w Wielkanoc, więc z całych świąt zanosili.

Ja bym mogla rodzic od 2 stycznia+, ani w sylwestra ani w nowy ROK mi sie nie widzi, bo w szputalu kazdy pewnie wku..ny, ze zamiast na balety tudziez kaca odsypiac to musi byc w robocie. Skoro porod Sam w sobie nie jest mily, to chcialabym chociaz, zeby sie odbyl w Jako takiej atmosferze :)

Z tego samego założenia wychodziłam rodząc Młodą, tyle że mnie 2 stycznia nie pasował, bo to była niedziela, to se urodziłam 3go :-D

Ja dzisiaj przejrzałam mój plan porodu z Młodą (pominę fakt, że nawet go nie dałam przy przyjęciu, taka byłam zawiana...) i pousuwałam wiele bzdur, które bezmyślnie skopiowałam z neta :-D

A mój Mąż na początku budził się ZAWSZE w nocy, nawet ja nie słyszałam kwilenia, a on już stał nad łóżeczkiem, niestety, z biegiem czasu ta funkcja wygasła :cool:
Ciekawe, czy teraz też tak będzie ;-)

Żelka emilchen pisała do Nulini a Filipiamama sama pisała :( tez czekam ta Dominika i Zosie :) te małe mordki dobrze działają na moje hormony porodowe i macica minlepuej działa wtedy ;)

Kurde, du.pa, cycki!!! Gdzie ja mam łeb! Zapomniałam zapłacić za telefon i mi zablokowali ;( a jedyne czym się martwię to nie to jak dam znać T w razie w tylko że nie będę mogła was poinformować jakby coś się działo... Odcrazu rano jak zobaczyłam ze połączenia zablokowane to zapłaciłam raz raz wysłałam im potwierdzenie przelewu a oni nic!! Cały dzuen odcięta od świata (poza internetem)

Ostatnia edycja:
Ja planu porodu nie miałam teraz też nie mam bo cc.przy Ninie nie musieli$my jechać do usc w Lubinie-tam się urodziła,załatwiliśmy wszystko we wrocławiu.wróciliśmy z zakupów,obkupili$my si€ oboje,niestety jutro musz€ jechać wymienić 2 rzeczy.

Doggi w jakiej Ty sieci jesteś ? w play możesz nie zapłacic i nic ,wiem bo ja płace na czas,ale moja mam często dopiero jak drugi rachunek przychodzi to sobie przypomina,ze za poprzedni nie zapłaciła :-p

reklama
U mnie w szpitalu chyba wydają ci kartę urodzenia dziecka, a Ty z tą karta jedziesz do usc i rehestrujesz maluszka.
Plan porodu??? A co to takiego? Pierwsze słyszę. Pewnych rzeczy przecież nie jesteś w stanie zaplanować...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry