Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idę po mandarynki i monte....
Mój to taki głupi ,że tylko płakać z wqrwu na niego mogę
Ale w tucznie do jakiegoś centrum tak?
Mam na imię Ewa, jestem z Krakowa, jak czytam co piszecie to śmiało mogę powiedzieć, że łączę się w bólu 
U mnie już z górki, modle się żeby przeżyć tę noc bez skurczów , dlatego boję się kłaść spać, bardzo bym chciała urodzić dzidzie chodź by w Nowy Rok!!! Termin mam a raczej miałam z usg na 26.12 a z OM na 29.12....uparłam się od samego początku, że urodze w 2015 r, ale dziś coś zaczęło pobolewać jak na okres, więc była kąpiel, 2 no-spy i rozchodzenie tego, póki co jest ok, oby do jutra!:-) Ja torbę dopiero dziś a właściwie wczoraj dopiero spakowałam, zresztą podobnie jak z łóżeczkiem dziecka, też pare h temu ;p Teraz stoi i mnie straszy przypominając o nieprzespanych nocach! Dodam , że kocham spać i w nocy i w dzień
jakieś leki na to znacie??? ile go ubije i udusze w nocy to tylko ja wiem...A tak serio, powiem na pocieszenie tyle, że już na sam koniec, jak brzuch trochę opadnie, to większość tych okropieństw odpada sama
mnie męczy aktualnie opuchlizna nóg, to , że przytyłam 22 kg i się toczę, bolą pachwiny i stawy . Swoje już po nocach z bólu pleców, zgagi i refluksów wypłakałam nie raz, ta bezsilność...:-(