reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Agulqa Ł wymiata!
A przy tekście o zabie na lisciu prawie wyplulam śniadanie :-D

Kurde Nikola ma kaszel.
ZNOWU!
Normalnie nie mam już siły.
Musze Ł napisać żeby kupił sól fizjologiczną w aptece, bo się skończyła i nie mam z czym mucosolvanu rozrobić do inhalacji.

reklama
Agulqa kup w aptece wodę morską dla dzieci (nie ma takiego odrzutu przy psiknieciu) albo możesz też po kropelce soli fizjologicznej do noska wpuszczać.
To nie koniecznie musi być taki przeziębieniowy katar, moje dzieciaki pamiętam, że też miały.

Laski Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Samych zdrowych dzidziusiów.
No i dziś zaciskamy nogi :-D

Chociaż nie zdziwiłabym się jakby któryś dzidziuś zdecydował się dzisiaj wyjść :-D

Dzień dobry porannie! Mój Młody wstał dzisiaj o 4 rano, więc dla mnie to już prawie pół dniówki ;)

Mysza - witam i łączę się z Tobą w bólu. Mnie też od 3 miesięcy męczy hemoroid, pieszczotliwie nazywany rudolfem. :/

Dzisiaj prawdopodobnie będzie jedno dzieciątko sylwestrowe, ale czekam na wieści ze szpitala, więc na razie nie mówię kto, dopóki nie mam zgody. :)

Zaciskajcie dziewczyny nogi jeszcze przez 13 godzin i rodzimy w nowym, 2015 roku! :) Wszystkiego dobrego dla Was i Maluchów (tych w brzuchach i tych już poza). :)

reklama
Hej wam w ten ostatni dzień 2014 ;-)

U nas masakra Nina mi się pochorowala całą noc walczyłam z temperatura bo ciągle koło 40stopni było do tego nad ranem jak zaczęła jej się krew z nosa lac to nie mogłam tego ogarnąć :-/ na szczęście już po lekarzu dostała porządne leki na zbicie i czekamy na poprawę mam nadzieję że zaraz uda nam się trochę przespać... No i że będzie lepiej bo jak nie od jutra antybiotyk... Piękne przywitanie nowego roku -_- dodam że ona choruje od święta i akurat teraz...

Trochę was poczytałam ale nie bede każdej odpisywać, trzymam & & & za wszystkie które są jedną nogą na porodowce i chcą urodzić w 2015 żeby się udało ;-)

No i witam nową mamę! :-)

Do góry