reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LayDeeK, Doggi, jaki ten wiesiołek macie???
Ja rok kończę praniem
Ostatnia pralka ciuszków, jutro prasowanie i finito
A plany na wieczór? Pizza własnej roboty i seans z mężem, o ile zechce oglądać ze mną moje filmy
Laseczki, w Nowym Roku życzę Wam jednego - SZYBKIEGO, ŁATWEGO i BEZBOLESNEGO PORODU!!!
I oczywiście łatwego podołania nowym obowiązkom, zdrowia dla rodzin, sił i cierpliwości
Ja rok kończę praniem

Ostatnia pralka ciuszków, jutro prasowanie i finito

A plany na wieczór? Pizza własnej roboty i seans z mężem, o ile zechce oglądać ze mną moje filmy

Laseczki, w Nowym Roku życzę Wam jednego - SZYBKIEGO, ŁATWEGO i BEZBOLESNEGO PORODU!!!
I oczywiście łatwego podołania nowym obowiązkom, zdrowia dla rodzin, sił i cierpliwości

Dziewczyny puki czas SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I PICOLOWEGO SYLWESTRA
(picolowego mam na myśli szampana nie inne używki
)
Nieobecna sprzedaj która może rodzi
Femme wczoraj myślałam o tobie gdzie zniknęłas! Zdrówka dla Niny!!!!!
Jezyk mnie głowa napieprza od wczoraj ale postanowiłam nic nie brać, ale nie wiem czy dam radę bo boli w ch.uj.
Nulini ja mam firmy gal (jedyny jaki był a aptece) duże opakowanie i u mnie naprawdę czuć ze coś sobie działa
Nieobecna sprzedaj która może rodzi
Femme wczoraj myślałam o tobie gdzie zniknęłas! Zdrówka dla Niny!!!!!
Jezyk mnie głowa napieprza od wczoraj ale postanowiłam nic nie brać, ale nie wiem czy dam radę bo boli w ch.uj.
Nulini ja mam firmy gal (jedyny jaki był a aptece) duże opakowanie i u mnie naprawdę czuć ze coś sobie działa
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Udanego Sylwestra ciężaróweczki :-)
ja tam nigdzie nie idę,byliśmy wczoraj,aby nie iść dzisiaj
Picolo jest,nawet 2 bo uwielbiam,a mam jeszcze pomocników
też gniłam w wyrku ale 10 mnie zmotywowała do wstania,tak więc już po bułce i kawusi,zresztą to ostatni dzień jedzenia,jutro do szpitala na czczo,w piątek też nic mi nie dadzą dopiero w sobotę jakąś paćkę 
ja tam nigdzie nie idę,byliśmy wczoraj,aby nie iść dzisiaj

Picolo jest,nawet 2 bo uwielbiam,a mam jeszcze pomocników