reklama

Styczeń 2015

Mommy, wiesiolek 3x2 a herbatke jedna filiżankę dziennie. Ja od dzis ja pije i jest okropna!!!! Wiesiołek jest na zmiękczanie szyjki, a herbatka na mięśnie.

Sprite, Ano nudne nudne! Nie masz gdzies bliżej OBI? Przecież do mnie jest kawałek drogi :-) i w którym obi bylas?

reklama
w tym obok auchan. mam bliżej, ale nie mają w nich blatu, który kupiłam. a i tak mnie musieli zdenerwować, bo sie okazało, że dzis go nie przytną i znowu jutro muszę jechać odebrac :eek:
nie no, znowu nie taki kawałek. 20km.

Mommy tak. Wiesiolek od 37 tyg skończonego. Herbatke od dzis bo 38 skończone. Tak mi położna moja doradziła :-)
Sprite, a widzisz! Ja jeżdzę na targ na przeciwko obi i byc moze byłam w tym samym czasie co Ty :-)

Tez mysle ze nie ma opcji z ta ustawą. Za biedne panstwo mamy. Niech lepiej zlobki i przedszkola itp tworza zeby kobiety mogly spokojnie pracować a nie obiecują gruszki na wierzbie.

Ja poki co wszedzie jezdze autem, ja bez tego to jak bez ręki się czuję!

U mnie chociaż tv pozwalały mi oglądać no tak góra do północy hehe.... Szły spać o 22 góra 23.... Dramat dla mnie to był bo ja o 22 wtedy to jeszcze z tyłkiem po domu latałam a usypiałam nieraz ok 3.... Ale 3 dni byłam w szpitalu więc przezyłam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry