reklama

Styczeń 2015

reklama
Jenn, bliźniaki mojego brata przez miesiac leżały w szpitalu. I oni codziennie z Bełchatowa do Łodzi dojeżdżali. Ty tylko do piątku! Wiem, że Ci cieżko, ale dasz radę kochana :-)

Rany, nie myslalam że są jeszcze szpitale gdzie nie można z dzieckiem zostać. Co prawda jak dwa lata temu lezalam z Cypkiem to spalam na krzrselku ale mogłam zostawać na noc.

Wychodzą z założenia, że mama potrzebuje regeneracji.. a ja nie ukrywam miałam ciężki zabiegowy poród więc tego odpoczynku potrzebuję. Na szczęście nie muszę daleko dojeżdżać więc dam radę.
Póki co siedzę z laktatorem i próbuję trochę ruszyć produkcję :-(

Jenn szybko zleci! Chociaz dziwne ze wypusuja mame bez dziecka, ja moglam np wyjsc dwa dni wczesniej ale czekalam na dziewczynki.
Ale Piotrusiowi krzywda sie nie stanie, a Ty staraj sie dojsc do siebie, bo mnie szpital wymeczyl na max, a dziewczynkami ciezko bylo sie zajac

Mnie teraz codziennie glowa boli pewnie z niewyspania

Mommy wlasnie jem kuraka z warzymi z parowaru

Sprite co Ty gadasz? Ja tez z tego co wiem banany i jablka sa ok. Ja jem tez pomarancze i mandarynki i wsio ok

Mommy ja podczas porodu zarlam chupa chupsa i zaraz po wlasnie marsa

Femme mi spadlo tylko 8 :-/

Megami nie spuszczaj podczas siedzenis nog na podloge tylko podkladaj jakis stolek czy cos
Mi tak w szpitalu zalecili i nie puchne :-)

Susel ja na brzuchu nie mam zadnego rozstepu a smarowalam babydreamem jak mi sie przypomnialo
Za to o cycki tak nie dbalam po mnie bolaly i odpazaly sie bo wielkie i mam rozstepy

My chcemy chrzest ze slubem ale ł nadal nie ogarniety
I chrzestnego mamy wiec luz :-D

Doggi, laydeek ale pulpeciki bylyscie :-D

Jenn ja nke w temacie. Czemu maly w szpitalu zostal?

Jenn, jaki on sloooodki :) wiem ze czujesz, ze do piatku to Cale wieki, ale trzymam kciuki, zeby Ci szybko zlecialo.

Doggi, Laydeek, super zdjecia :)

Dziewczyny, macie czasami uczucie takiego klucia w pochwie? Dzisiaj to juz masakra jest, czasami az mnie zgina w pol. Mam uczucie jakby mlody sie juz tak mocno pchal I jakby mial gwozdzie w glowce :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry