reklama

Styczeń 2015

Ja nie mogłam spać do 1.
Musze Ł powiedzieć żeby mi jakieś stopery do uszu skombinował, bo nie wiem ile jeszcze pociągnę.
No i pobudka o 5:30, bo oddział nam się wręcz przeludnił i położne muszą się z ktg wyrobić.

Zjadłabym coś dobrego, ale sama nie wiem na co mam ochotę.
Jak na razie w oczekiwaniu na.mega wypaśne śniadanie zjadłam Grześka w czekoladzie :-P ale zjadłabym jeszcze coś tylko kurcze właśnie co :-P

reklama
Dobry!
A mnie w nocy po raz pierwszy złapały skurcze. Były bolesne i juz wiem co bedzie sie działo na porodówce! Bede latać i wyć z bólu!
Dlatego chciałabym mieć juz to za sobą!

Jenn współczuję ale dobrze ze tylko do pt Piotruś tam leży. Mam nadzieje że minie ci szybko czas.

Co do fryzow to ja i maz lysi bylismy zupełnie a Jaś czarną czupryne miał od początku i wogole mu te wlosy się nie wytarly. Ciekawe jak będzie teraz.

Alecta taaak stopery w szpitalu to chyba powinni dawać przy przyjęciu hehe.

LayDeek u mnie jak zwykle brak jakichkolwiek skurczy tzn brzuch sie czasem stawia i tyle. Za to napiernicza mnie krzyż, mam wrażenie ze mi się kości rozjadą do piątku.

Ja się wyspalam, do 8 to luksus dla mnie :D

Moj ł dzis wkurzony troche na mnie :-P
Od 1 do 3 ponoc maly nie spal i ten go nosil bo jak go odkladal to Robson plakal
O 3 przyszedl do mnie ze mam go nakarmic, ja mowie tak juz juz i zasnelam :-P
Mowi ze mam wyje.bke na wszystko a ja po calym dniu jestem tak zmeczona ze nie mam sily z lozka wstac na karmienie :-P
Poza tym w dzien jak jestem sama z R to wiem ze musze spac na czujce, a ze w nocy jest ł to moja czujka sie wylacza i jak mnie ł nie obudzi to bym myslala ze mlody spi cale noce :-D

Ah zycie jest piekne ;-)

Jezyk haha dobre :-D
Najlepsze ze pytam go w nocy czy zmienil pieluche Robsonowi a ten na mnie z ryjem ze ciagle tylko spie i nie wiem co sie daieje na swiecie :-D tak zmienil a jak mi cos nie pasi to sama moge zmieniac w nocy :-P
Wiec mu powiedzialam ze ma mnie nie wkur,wiac bo krzywda mu sie nie dzieje, ja cale dnie jestem sama z malym jak nie ma mamy a ł w robocie i zyje :-P
Ucichl, ale nad ranem stwierdzil ze w dzien to co innego :-P
Ostatnio z kims gadalmi mowil wlasmoe ze on jiz drugie chce, ale ja sie nie zgadzam :-P

Dzień dobry ;-)
Ale miałam noc nie dość że u nas wichura straszna to jeszcze pół nocy skurcze mnie męczyły :O i żadna pozycja nie była dobra -_- do tego mam pełno śluzu co wcześniej miałam znikome ilości... Coś chyba się tam zaczyna dziać i szykować... ;-)

JENN zdrówka dla Piotrusia i sił dla Ciebie! Sliczny on! :-)

Agulqa niech Ł nie swiruje :-P
Niech też poczuje co to znaczy niemowlę w domu ;-)

reklama
Agulqa :-D To kiedy drugie? :-D

Lay ja też powoli wchodzę etap , że chciałabym mieć to za sobą ale ze strachu....

Ja do 2 nocy tak sobie nie śpię.... Póżno zasypiam (ale to u mnie norma) ale też wcześnie się budzę... Chyba też przez to , że na czujce śpię żeby o 6 się budzić na tabletkę no i jak już się obudzę to ciężko mi póżniej usnąc już... Robię się głodna i dupa....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry