reklama

Styczeń 2015

miłej niedzieli :-)

Doggi widzę,że u Ciebie przygotowania pełną parą,identycznie jak u mnie 10 dni temu ;-) i tak samo 10 dni oczekiwania minęło bardzo szybko

u nas też wieje i przelotnie śnieg pada

agulqa mleko chyba najlepiej odciągać pomiędzy karmieniami :tak: a mój G je minimum 60 ml na raz

reklama
Uch, jesteśmy w domu! Bilirubinka spadła o 2,2 i mogłyśmy wyjść. Wreszcie swoje progi.
Młody jakiś niestety marudny, uparł się by koniecznie mdło robić. Włączyłam elektroniczną nianię i lata teraz od łóżeczka do pokoju. Tam mówi, że nie obudził dzidziusia i już wychodzi :-p
Jeden plus tego siedzenia w szpitalu jest taki, że była dzisiaj moja gin i ściągnęła mi szwy. Zawsze lepiej tak niż później pielęgniarka środowiskowa. I muszę powiedzieć, że ładnie mnie zszyła. Nie to co ordynator przy Mikołaju.
Zrobiłam sobie na obiad gotowane piersi z kurczaka w białym sosie i powiem, że sos wyszedł mi okropnie nijaki.

McPearl super,że jesteście w domu :-) ja jutro jadę na zdjęcie szwów i cewnika
moje dziecko najmłodsze coraz gorsze,ryczy jak nie na rękach ,aż sie boję tygodnia bo w weekend lajcik,bo jest P,a tak to chyba na stołówkę nas zapiszę :-D do tego ulewa po kazdym karmieniu ,czyli moje dzieci każde takie samo,nie ma promocji dla mamy ;-)

McPearl super ze poprawa i juz w domku :)

Bada no juz wszystko gotowe, właśnie z teściową omawiałam kwestie opieki nad Olą i juz wszystko dopracowane.

Mam tylko nadzieje ze nie zrobił Stachu żartu i się nie obrócił bo bedzue lipa :( ale mam stres!!!!

Melduje sie nadal w dwupaku:crazy: Mala zaparla sie i w d.pie ma to ze matka wyglada i chodzi jak slon. Mam na sali 6 lasek a pogadnac nie ma z kim, na szczescie przez przypadek odnalazlam tu internet,maz mi przywiozl tableta i moge Was chociaz nadrobic bo padam z nudow.

Hey, ja wczoraj miałam nadzieję, że pojadę bo skurcze od 20 do 24 męczyły ale sobie w nocy znikły... wrrr...
U nas tez wieje, młody u sąsiadki a ja mam dzień lenia...

McPearl super, że już w domku :)))

Bada z kolkami nie masz problemu?

Doggi, Żelka za jutro kciuki...

reklama
Goferek- pogoń swoją małą bo kolejkę wstrzymuje ;)
O to dużo Was tam jest na jednej sali.
A nic się nie dzieje w ogóle? Nie masz ani rozwarcia ani nic?

Marcioszek- slicznego masz synusia. A jaką masz tą hemoglobinę? Dbaj o siebie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry