reklama

Styczeń 2015

Doggi z Ciebie to naprawdę ewenement... Jak Ci się Stachu dał rade obrócić, masakra...

Nieobecna czyli cc wg Twojego życzenia jutro :))))

Kasiek daj znać jak już będziesz coś wiedziała.

Goferek jak tam u Ciebie?

Alecta u Ciebie jak, robili dziś ktg? Do środy będę Cię trzymać i potem wypuszczą czy cc zrobią po tym czasie? Pogubiłam się już :)))

Żelka to mamy w ten sam dzień cc :))))

reklama
oj Jezyk do głupie troche. Mam takiego kolege z 14.01 i on taki dumny, że w jego urodziny ja urodze dziecko (tak mi przepowiadał) na jego cześć ... a naje*ane ten kolega ma pod kopułą jak 102 i dlatego średnio mi data pasuje ... bo sobie zj*bek będzie mysłał, że zaklął zaczarował i wogóle ... to wiecie tak jak z imieniem, znamy kogoś i albo nam pasuje albo nie, tyle że na imię większy wpływ mamy :-D:-D

Koleżanki córka też z 14.01 i płaksa niemożliwa narączkowa jest :P jakoś tak nie mam jakiś miłych skojarzeń z 14.01 :-D:-D

Aza u mnie decydujące będzie dzisiejsze usg, które będę miała wieczorem.
Jeśli mała nie urosła to jutro będę miała cc, a jeśli wszystko jest konto do domu.
Co prawda to jest info od koleżanki z sali, bo mi tego nie powiedzieli, ale wchodziła po mnie na wizytę i akurat o tym mówili.
No i jutro mój gin będzie więc może też coś się odezwie.

Żelka o nie.
Faktycznie głupek jakiś.
Też bym nie chciała żeby moje dziecko miało tego samego dnia urodziny :-P

Jeee, doszła mi pierwsza część prezentu dla Tosi od Braciszka - łóżeczko dla lalek - ale się cieszę, bo w rewelacyjnym stanie, piękne, zadbane i na czas :-D
A lala będzie jutro, max pojutrze, więc wszystko na tip-top :-D

reklama
ale do d w tych waszych szpitalach :-p życzę szybkich rozwiązań :tak:

ja już bez cewnika i szwów,Gniewko zapisany-dobrze,ze miałam ten list z rady języka polskiego,pomógł mi,niby nie było wielkich sprzeciwów,ale pomógł i pani sobie go nawet skserowała :sorry2: zaświadczenie do becikowego wzięłam ,teraz tylko drukowanie i wypisywanie podań o te wszystkie urlopy
miłego popołudnia :happy2:

13-tego dobrzy ludzie się rodzą (mój mąż jutro 35 lat kończy :-))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry