reklama

Styczeń 2015

LayDeek- znam Twój ból, mój M rozchorował się dzień po moim porodzie, dostał 40 stopni gorączki i antybiotyk. W szpitalu byero płam sama, do domu zawoził mnie teściu a tam czekała teściowa, M dołączył do nas dopiero po 2 dniach...
Ale macie przeboje z tymi terminami... mam nadzieję, że mnie przyjmą w czwartek bez problemu i w piątek zrobią te cc. Ja dzisiaj w biedronce kupiłam taki mały upominek dla Niny- książęczkę z królewnami do rysowania, wyklejania itp. Chcę jej to dać jak pójdzie do dziadków jak ja będę w szpitalu, żeby miała coś nowego do zabawy i żeby tak bardzo nie tęskniła, to chyba dobry pomysł...

reklama
A ja siedzę i ryczę!!! :-(
Zaś mnie niemoc ogarnęła!
Wszystko na mojej głowie. Zakupy, sprzątanie, gotowanie. A ja naprawdę chciałabym na spokojnie przygotowywać się do porodu. I jeszcze jak patrzę na tego mojego cierpiącego chłopa, to i ja zaczynam cierpieć jeszcze bardziej. Nigdy nie moze byc normalnie!!!!!

Doggi przykro mi ze nie udalo Ci sie :-( czlowiek sie nastawi a tu dupa:-\
Ja bylam w przychodni oddalam maluszkow krew i czekam jutro kolo 12 maja byc wyniki.

Dziewczyny musze sie pochwalic - zostalam sama z dziewczynkami i udalo mi sie obie w jednym czasie przystaeic do cyckow a pizniej odlozyc i nie obudzic:-) dumna jestem z moich akrobacji:-)
Bada boTwoj maz to dobry rocznik:-) !

A zapomnialam od kiedy uzywacie kropli na brzuszek? Mi dzisiaj polozna powiedziala ze moge juz spokojnie w szpitalu daja od poczatku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mysza ja jednak te 6mcy chcialabym karmic naturalniebez zadnego dokarmiania ;-)

Nulini ja tez daaawno nic sobie nie kupilam i ostatnio chciakam spodnie, ale odpuscilam. Jednak jeszcze jedynie fasony ciazowe do mnie pasuja :-(

Kasiek super
Czekam wiec na foty bobasa :-)

Bada super ze sie udalo :-)

Laydeek jak sie wali to wszystko, nie wiesz?

Synus spi wiec mama ogarnela mieszkanie
W koncu mam podlogi wypucowane! Ł myje i jest ok ale jak sama zrobie to porzadnie :-)

LayDeek, ale jest nadzieja, że do porodu mężu sie ogarnie, więc spokojnie. mój w poprzedniej ciąży złapał w styczniu (termin miałam na 4.02.) półpaśca. ile mnie to nerwów kosztowało. do mamy sie przeprowadziłam ze strachu ni o te myśli, że co jak zacznę rodzić, a my razem na porodówce (Ty chyba i tak z mężem nie rodzisz z tego co pamiętam?). bądź dobrej myśli, że sie wyliże do porodu! zdrówka!

nieobecna, kasiek, kciuki za jutro!

Żelka, no szkoda, ale 14.01. już też blisko ;-).
do mnie dziś Babcia dzwoniła, że fajnie jakbym urodziła 16, bo ona jest z 16 i strasznie by się cieszyła, jakby prawnuczka też z tej daty była :-D. już drugi raz mnie o to prosi. przy młodym też tak było ;-);-)

Stokrotka, widzisz, jak dobrze Ci idzie :tak::tak:

bada, a jak młody się nazywa? Gniewko to zdrobnienie, a w całości? i dlaczego byłby problem, gdyby nie list? ja mam list z rady języka negatywnie rozpatrzony, ale zmieniły sie przepisy od stycznia, więc mam nadzieję, że nie będą robić problemów ;-)

ale u mnie młyn. strajki, strajki, strajki. ech

Kasiek- no to już niedługo :)

Laydeek- główka do góry, wiem, że ciężko, ale czasami dobrze poplakac.

Stokrotka- to gratuluję kombinacji ;)

Bada- to super że już cewnik ściągnęli i wszystko się goi.

Gniewko to chyba nie jest zdrobnienie. Bada chyba tak chciała, ale mogę się mylić.

Ostatnia edycja:
Gniewko to pełne imię ,tak chcieliśmy,jeżeli byłby bardzo problem zgodzilibyśmy się na Gniewosz,a w tym liście było też z przykładem Mieszko i to panią kierownik przekonało,że skoro można dać Mieszko to i Gniewko:-)

Stokrotka ;-)my od dziś zaczynamy z kropelkami,bo spać się nie da

Ostatnia edycja:
reklama
sprite, kurcze, mnie by pokręciło, jakby ktoś mi na siłę dany termin porodu wciskał... Teraz się tylko wszyscy śmieją, żebym w wyprawkę od RMF celowała, ale nie, że mam rodzić tego czy tego dnia, bo to i to :dry:

Mężu ma tydzień drugich zmian, cięęężko będzie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry