reklama

Styczeń 2015

bada, to fajnie, że się udało po Waszej mysli :tak::tak:

Nulini, nie przeszkadza mi to ;-). w sumie sama bym się cieszyła jakby udało mi się tak urodzić, bo wiem, że Babcia naprawdę byłaby ucieszona. co Jej więcej trzeba w tym życiu jeszcze. skoro to by ją uszczęśliwiło? ;-);-);-) ale raczej mało realne :-D

reklama
Mi chyba juz z 10 osób mówiło, żebym urodziła 15 bo wyprawkę z radia dostanę. Włącznie z Paniami z mięsnego! Potem wujek, ze 24 to fajna data bo przecież on z tego dnia. Pozniej koleżanka, ze 25 stycznia to tez świetna data. A moje dziecko samo zadecyduje kiedy bedzie chciało przywitać druga stronę brzuszka.
Jade zaraz z moim do lekarza. Liczę, ze dostanie jakiś antybiotyk co go na nogi postawi.
To jutro przywitamy na pewno dwa maleństwa :-)
Nulini, jakie butki kupiłaś?

Doggi,wspolczuje:-( Ja juz wymiekam,mam dosc,rano mialam oxy w dawce 0,5 czegos tam i d.upa. Skurcze zadne,12_14. Reka mi napuchla jak balon od wenfolu,palce jak parowki. Jak nie ruszy samo to w srode znow oxy w konskiej dawce 5,0.

Sprite, wiadomo, że babcia to co innego, ale taka sytuacja, jak u Żelki??? Że kumpel przemądrzały będzie się jarał, bo przewidział datę porodu??? Masakra :no:

LayDeeK, u mnie na szczęście nikt nic nie mówi, że mam urodzić tego czy tego, bo sam z tego dnia, tylko każdy o tym 15 stycznia mówi :-D
Buty te: Katalog: Ona / Jenny Fairy / 334504 ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry