Hej Laski. Widzę, ze jeszcze parę 2 w 1 zostało. Dziewczyny, życzę abyście do końca stycznia urodziły!

Co do kolek, póki co dzięki Bogu nie mamy, dlatego walczę do końca 8- 9 tygodnia o mleko w cycach, bo wtedy mniejsze ryzyko tego cholerstwa! Wiem co to kolki, mój starszak miał co wieczór /noc od 2 do 8 tygodnia życia...plus refluksy, nic a nic nie pomagało.
Mam kryzys laktacyjny, laktator ściąga minimalne ilości, cycuchy puste jak wory mikołaja po świętach, a dziecko wisi godzinami, wczoraj rekord 3,5 h a i tak kończy się mm , bo inaczej nie odessam jej od siebie...
Mommy moja położna mówi, ze większość dzieci ma bóle brzucha po wit.K , dajesz? Ja daje tylko D bo mi dziecka szkoda, a położna wspomniała, ze wita.K to w sumie wymysł korporacji farmaceutycznych.
U nas noc cud miód dla całej rodziny, A dzień...łeb mi pęka, córka przechodzi sama siebie, pogoda nie wyjściowa , jej się nudzi, a ja musiałam się rozdwoic, bo mąż był w pracy i obie płakały mi naraz ....koszmar ...nienawidzę nudnych weekendów .....ja juz chce leżeć przed tv i oglądać sex w wielkim mieście 2!