• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

witajcie mamusie ależ się rozpisałyście dziś pogoda super aż się prosiło żeby do wody wskoczyć ramiona mam tak spieczone że chyba mi skóra zejdzie i pomyśleć że całe lato takie przed nami :-D:-D

reklama
Doggi, smiej sie ale dzidzius juz sie ponoc porusza tylko to jest DLA nas niewyczywalne narazue :) moze poprostu masz wzdecia I od tego tez brzuszek wyglada jakby byl wiekszy :)

Indi ja wiem ze niewyczuwalne ;)ale uczucie identyczne ;) a co do brzucha to mię wzdęcia, on się w ogóle nie pomniejsza systematyczne rośnie co jakiś czas z tego Olą to samo byli pierwsza oponka wyszła w 7tyg a w 12 juz był takvduzy ze ludzie mnie po nim macali :/ ale w 6miesiacu zatrzymał się i nie rósł juz ani ciut

Matko, czuję się jak koń po westernie!!!
Pobudka o 7 rano, o 11 pojechaliśmy do mojej babci i się okazało, że jest festyn, więc się Młoda do 13 taplała w brodziku z fontanną i zjeżdżalniami, później lody, karuzele, etc., a po obiedzie znowu pojechaliśmy na festyn, tym razem ze znajomymi, i powtórka.
Idę zaraz spać, bo nóg nie czuję...

Doggi, jesteśmy już moderatorkami ;-)

Ale dzień intensywny;) Zmęczonam strasznie. A Fi się przewala w łóżeczku i za nic spać nie chce. Za to mąż w kuchni robi spaghetti;)

Ja mam brzuszek taki, że już raczej nikt nie będzie miał wątpliwości co jest na rzeczy;) Troszkę tłuszczyku z poprzedniej ciązy, troszkę wzdęcia i troszkę rzeczywistej ciąży i efekt jest widoczny;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry